Beindultak a focirajongói tokenek: Lengyelország legnagyobb klubja is elfogad kriptót

-

A blokkláncalapú focirajongói tokenek is beindultak, és most Lengyelország legsikeresebb klubja vág bele a kriptóba.

A blokkláncalapú futballrajongói tokenek Európa-szerte történő sebes terjedése folytatódott hétfőn, amikor Lengyelország legsikeresebb futballklubja szerződést kötött egy erre szakosodott fintechvállalkozással, a Chilizzel.

A lengyel bajnokság győzelmi rekordját tartó Legia Warsaw futballcsapat saját tokent indít a Socios rajongói platformon.
A ’LEG’ névre keresztelt rajongói token várhatóan a következő hónapokban indul, és célja, hogy szavazati jogot biztosítson a klub különféle döntéseiről.
A tokentulajdonosok exkluzív játékokban, versenyeken és VIP-eseményeken is részt vehetnek. A tokenek kínálata 5 millió db lesz.
A Legia Warsaw csapata a 21. az európai futballóriások közül, akik már csatlakoztak a Socioshoz, és saját rajongói tokent hoztak létre.
Nagyobb futballcsapatok, mint az FC Barcelona, ​​a Juventus és az AC. Milan, mind indítottak már klubszintű rajongói tokent a Chiliz blokkláncon.
Dariusz Mioduski, a Legia Warsaw tulajdonosa optimistának tűnt a blokklánc és a tokenizáció által kínált új technológiát illetően.

„Az úttörő megoldások és az új technológiák, amelyek egyedülálló lehetőségeket kínálnak rajongóinknak a klubunk életében való aktív részvételre, pontosan azok a területek, amelyekben fejlődni akarunk.” – mondta Mioduski,

hozzátéve:

„Hisszük, hogy a legnépszerűbb focicsapat Európa ezen részén kétségtelenül a Legia Warsaw, ami lehetővé teszi a Socios.com számára, hogy nemcsak Lengyelországban, hanem a nemzetközi színtéren is sok rajongót szerezzen.”

Alexandre Deyfus, a Socios.com és a Chiliz alapítója üdvözölte a Legia Warsaw csapatát a Socios platformon.

„Hamarosan a világ minden tájáról érkező Legia-rajongók eszközt kapnak arra, hogy közelebb kerüljenek kedvenc klubjukhoz, és szavazásokon befolyásolhassák a csapat döntéseit. Ezenfelül hozzáférhetnek VIP-jutalmakhoz, exkluzív promóciókhoz, chatfórumokhoz és még sok minden máshoz a Socios.com-on. – mondta Dreyfus.

„Biztosak vagyunk benne, hogy a LEG rajongói tokenek hatalmas sikert aratnak majd szurkolóink körében, és a klub döntéshozása is egy új, hatékony eszközzel gazdagodik a tokenek által” – tette hozzá.

Olvastad már? A Sushi.com domain mostantól a SushiSwapé

Forrás: cointelegraph.com
SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!