Beindultak a focirajongói tokenek: Lengyelország legnagyobb klubja is elfogad kriptót

-

A blokkláncalapú focirajongói tokenek is beindultak, és most Lengyelország legsikeresebb klubja vág bele a kriptóba.

A blokkláncalapú futballrajongói tokenek Európa-szerte történő sebes terjedése folytatódott hétfőn, amikor Lengyelország legsikeresebb futballklubja szerződést kötött egy erre szakosodott fintechvállalkozással, a Chilizzel.

A lengyel bajnokság győzelmi rekordját tartó Legia Warsaw futballcsapat saját tokent indít a Socios rajongói platformon.
A ’LEG’ névre keresztelt rajongói token várhatóan a következő hónapokban indul, és célja, hogy szavazati jogot biztosítson a klub különféle döntéseiről.
A tokentulajdonosok exkluzív játékokban, versenyeken és VIP-eseményeken is részt vehetnek. A tokenek kínálata 5 millió db lesz.
A Legia Warsaw csapata a 21. az európai futballóriások közül, akik már csatlakoztak a Socioshoz, és saját rajongói tokent hoztak létre.
Nagyobb futballcsapatok, mint az FC Barcelona, ​​a Juventus és az AC. Milan, mind indítottak már klubszintű rajongói tokent a Chiliz blokkláncon.
Dariusz Mioduski, a Legia Warsaw tulajdonosa optimistának tűnt a blokklánc és a tokenizáció által kínált új technológiát illetően.

„Az úttörő megoldások és az új technológiák, amelyek egyedülálló lehetőségeket kínálnak rajongóinknak a klubunk életében való aktív részvételre, pontosan azok a területek, amelyekben fejlődni akarunk.” – mondta Mioduski,

hozzátéve:

„Hisszük, hogy a legnépszerűbb focicsapat Európa ezen részén kétségtelenül a Legia Warsaw, ami lehetővé teszi a Socios.com számára, hogy nemcsak Lengyelországban, hanem a nemzetközi színtéren is sok rajongót szerezzen.”

Alexandre Deyfus, a Socios.com és a Chiliz alapítója üdvözölte a Legia Warsaw csapatát a Socios platformon.

„Hamarosan a világ minden tájáról érkező Legia-rajongók eszközt kapnak arra, hogy közelebb kerüljenek kedvenc klubjukhoz, és szavazásokon befolyásolhassák a csapat döntéseit. Ezenfelül hozzáférhetnek VIP-jutalmakhoz, exkluzív promóciókhoz, chatfórumokhoz és még sok minden máshoz a Socios.com-on. – mondta Dreyfus.

„Biztosak vagyunk benne, hogy a LEG rajongói tokenek hatalmas sikert aratnak majd szurkolóink körében, és a klub döntéshozása is egy új, hatékony eszközzel gazdagodik a tokenek által” – tette hozzá.

Olvastad már? A Sushi.com domain mostantól a SushiSwapé

Forrás: cointelegraph.com
SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Avalanche technikai elemzés 06.02.

Prémium Avalanche Az AVAX árfolyam nagyrészt a 14 dolláros támasz körül ragadt, mivel a május 8-i 16,48 dolláros árfolyamról, az elmúlt egy hónap legmagasabb árfolyamáról való...

A kenyai elnök szerint az afrikai országoknak nem kellene használniuk a dollárt

William Ruto úgy gondolja, a kontinens országainak saját pénzrendszert kellene kialakítani, és nem az amerikai dollárt használni az egymás közötti üzleteléshez. Ruto szerint egy ilyen...

Csomópontot indít a Polygon hálózatán a Deutsche Telekom

A német óriásvállalat szeretne belépni a web3 területére, és ehhez első lépésként a Polygon hálózatán indítanak el egy saját validátor csomópontot. A telekommunikációs cég egyike...

Elindult az ország első megújuló energiából táplálkozó kripto bányász farmja

A Green Watt Project a Felpéci biogáz üzemet elindította és már megújuló bio forrásból származó energiából bányásszák a Bitcoin. Az országban úttörőnek számító fenntartható zöld energiából...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!