A Sushi.com domain mostantól a SushiSwapé

-

Az új domain névnek és ambiciózus ütemtervnek köszönhetően 2021 egy kiváló év lehet a SushiSwap számára.
A Future Fund kriptovállalat tegnap bejelentette, hogy megvásárolta a sushi.com domain címet a SushiSwap decentralizált pénzügyi projekt számára.

A vásárlás oka a cég internetes forgalmának, valamint a sushi márka elérhetőségének növelése volt új projektjeik számára.


Ez egy nagyszerű ajándék a defiplatform számára, mivel online jelenléte eddig több domain között oszlott meg, mint például a „sushiswapclassic.org” és a „sushiswap.fi”.

Oxley ajándéka

Az új domain egy üdvözlő ajándék volt a SushiSwap számára. A domaint először a GoDaddy regisztrálta 1999-ben, majd egy domainbefektető, Brent Oxley vásárolta meg, aki idén február 13-án jegyezte be eladásra.
Bár a Future Fund nem hozta nyilvánosságra a domainért fizetett árat, a domainokat listázó webhelyeken tévesen, eladóként szerepel a sushi.com, 1,9 millió dollárért.

Sushi-kalauz

A SushiSwap egy Ethereumon létrehozott decentralizált tőzsde, amely segítségével a felhasználók ERC20-tokenekkel kereskedhetnek egymás között.
Az ERC20 egy olyan szabvány, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy saját tokeneket készítsenek az Ethereum-hálózatra.
A SushiSwapet a tavalyi év augusztus 28-án indította egy névtelen fejlesztő, akit álnéven „Chef Nomi”-ként ismernek.
Alapvetően lemásolta az Uniswap forráskódját, amiből elkészítette a SushiSwapet, majd hozzáadta a SUSHI tokent, illetve a tokentulajdonosoknak járó jutalmakat.

Alig két héttel később, szeptember 5-én Chef Nomi eladta összes SUSHI-ját 13 millió dollárnak megfelelő ETH-ért cserébe, de amint a közösség zsörtölődni kezdett Nomi visszatért a pénzzel.
Tény, hogy ki akart szállni a projektből, de mielőtt ezt megtette volna, a vállalat irányítást Sam Bankman-Friednek, az FTX kriptotőzsde igazgatójának adta át.
Azóta Bankman-Fried irányítja a projektet, aki sikeresen visszairányított közel egymilliárd dollárnyi befektetői tőkét a tőzsdére, mielőtt a SushiSwap irányítása kicsúszott volna a kezek közül.

A jövő

A SushiSwap új domainje kétségtelenül kulcsfontosságú eszköz lesz az év elején bejelentett szolgáltatásaik bevezetésének elősegítésében.
A legfontosabb céljaik közé tartozik a defiprotokollok közötti magasabb fokú együttműködés elérése, a teljesen decentralizált irányítás megvalósítása ez év végéig, és a SushiSwap saját hitelezési platformjának, a „BentoBoxnak” a bevezetése.

Olvastad már? Az Nvidia dedikált grafikus chipet fejleszt Ethereum-bányászásra

Forrás: decrypt.co
SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin felezési árfolyam előrejelzése

Prémium A Bitcoin (BTC) most egy kritikus ponton van, hiszen már csak néhány óra van hátra a várva várt 4. feleződésig. Az IntoTheBlock adatai szerint azonban a...

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!