Az új domain névnek és ambiciózus ütemtervnek köszönhetően 2021 egy kiváló év lehet a SushiSwap számára.

A Future Fund kriptovállalat tegnap bejelentette, hogy megvásárolta a sushi.com domain címet a SushiSwap decentralizált pénzügyi projekt számára.

Több mint 7% fix éves kamat kriptomegtakarításaid után az Inlockon

A vásárlás oka a cég internetes forgalmának, valamint a sushi márka elérhetőségének növelése volt új projektjeik számára.

Ez egy nagyszerű ajándék a defiplatform számára, mivel online jelenléte eddig több domain között oszlott meg, mint például a „sushiswapclassic.org” és a „sushiswap.fi”.

Oxley ajándéka

Az új domain egy üdvözlő ajándék volt a SushiSwap számára. A domaint először a GoDaddy regisztrálta 1999-ben, majd egy domainbefektető, Brent Oxley vásárolta meg, aki idén február 13-án jegyezte be eladásra.

Bár a Future Fund nem hozta nyilvánosságra a domainért fizetett árat, a domainokat listázó webhelyeken tévesen, eladóként szerepel a sushi.com, 1,9 millió dollárért.

Sushi-kalauz

A SushiSwap egy Ethereumon létrehozott decentralizált tőzsde, amely segítségével a felhasználók ERC20-tokenekkel kereskedhetnek egymás között.

Az ERC20 egy olyan szabvány, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy saját tokeneket készítsenek az Ethereum-hálózatra.

A SushiSwapet a tavalyi év augusztus 28-án indította egy névtelen fejlesztő, akit álnéven „Chef Nomi”-ként ismernek.

Alapvetően lemásolta az Uniswap forráskódját, amiből elkészítette a SushiSwapet, majd hozzáadta a SUSHI tokent, illetve a tokentulajdonosoknak járó jutalmakat.

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

Alig két héttel később, szeptember 5-én Chef Nomi eladta összes SUSHI-ját 13 millió dollárnak megfelelő ETH-ért cserébe, de amint a közösség zsörtölődni kezdett Nomi visszatért a pénzzel.

Tény, hogy ki akart szállni a projektből, de mielőtt ezt megtette volna, a vállalat irányítást Sam Bankman-Friednek, az FTX kriptotőzsde igazgatójának adta át.

Azóta Bankman-Fried irányítja a projektet, aki sikeresen visszairányított közel egymilliárd dollárnyi befektetői tőkét a tőzsdére, mielőtt a SushiSwap irányítása kicsúszott volna a kezek közül.

A jövő

A SushiSwap új domainje kétségtelenül kulcsfontosságú eszköz lesz az év elején bejelentett szolgáltatásaik bevezetésének elősegítésében.

A legfontosabb céljaik közé tartozik a defiprotokollok közötti magasabb fokú együttműködés elérése, a teljesen decentralizált irányítás megvalósítása ez év végéig, és a SushiSwap saját hitelezési platformjának, a „BentoBoxnak” a bevezetése.

Olvastad már? Az Nvidia dedikált grafikus chipet fejleszt Ethereum-bányászásra

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!