A Decentraland virtuális bulival ünnepli 1. évfordulóját

-

Élő DJ-szettekkel, és egy új klub bemutatásával ünnepel a virtuális világ.
Felhasználói tulajdonban lévő Decentraland első évfordulóját ünnepli, mely alkalomból egy mindenki számára nyitott virtuális buli kerül megrendezésre.

„Élje át az elmúlt 12 hónap eseményeit, versenyeit, kiállításait, összejöveteleit a közösség üzenetei segítségével és a #DCLFilmClub promóciós videóverseny eredményeivel.”olvasható a buli blogbejegyzésében.

A vendégek megkapják a részvételüket igazoló NFT-ket, valamint elsőként nyerhetnek bepillantást a ”The White Rabbit” nevű online szórakozóhelyre.
A közösség tagjai egy földbérlő céggel társulva pedig egy legendás szintű árucikk-adományozással járulnak hozzá az eseményhez.
A DJ és kriptorajongó RAC tweetje, „élő” Dj-szettjéről:


A projekt 2019 óta nyitott a korai támogatók és befektetők előtt, azonban a virtuális világ csak tavaly februárban indította el szolgáltatását.
A projekt azonnali sikert aratott, gyorsan egymillió dollárért értékesített virtuális földterületeket.
Azóta a Decentraland világa számos NFT művészeti galéria, kaszinó és egyéb látnivalók otthona volt már.
A számos új funkció, mint például a virtuális kaszinó, a második rétegű skálázás a Polygonon keresztül, és a hangcsevegés miatt a LAND és a MANA natív tokenek nagyot emelkedtek 2021 elején.

A digitális földterület különösen népszerű árucikk az NFT-befektetők számára, és a LAND sem kivétel ez alól, ugyanis gyakran több millió dollár értékben kelnek el a tokenek.
Eddig a tágabb metaverzum számára is hasonlóan erős év volt az idei.
Több digitális világ is előrelépett a funkcionalitás, a játékosok bázisa, és az együttműködés terén – ami elegendő volt ahhoz, hogy az Epic Games alapítója, Tim Sweeney kijelentse: „a technológia jó irányba tart.”

Olvastad már? A Brave előzményeket szivárogtatott a Tor böngészőből

Forrás: cointelegraph.com
SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Több, mint 6 milliárd dollárnyi ethert égettek már el

2021 augusztusában aktiválták az Ethereum hálózatán a London néven futó hard forkot, amely bevezette azt az újítást, hogy a tranzakciós díjakat nem a munkát végző...

A Bitcoin miért nem képes 28 ezer dollár fölé emelkedni

A Glassnode elemzéséből kiderül, hogy a hosszú távú bitcoin tulajdonosok profitban lévő átutalási volumene emelkedik. Más szóval, az elmúlt hónapokban nyereséges Bitcoin tulajdonosok részéről megnőtt...

Litecoin technikai elemzés 05.28.

Prémium Litecoin Az elmúlt 48 órában a kriptopiac rövid távú rallyja során a Litecoin 7,9%-os nyereséget ért el. Ez határozott visszapattanást eredményezett a 85 dolláros támaszszintről, és...

A Bitcoin felébredt, a cím aktivitás szárnyal

A Bitcoin aktív címei háromhetes csúcsra emelkedtek, ami a Santiment portál szerint a használhatóság jelentős fellendülését jelzi. Május 3. óta először fordult elő, hogy a BTC...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!