Élő DJ-szettekkel, és egy új klub bemutatásával ünnepel a virtuális világ.

Felhasználói tulajdonban lévő Decentraland első évfordulóját ünnepli, mely alkalomból egy mindenki számára nyitott virtuális buli kerül megrendezésre.

„Élje át az elmúlt 12 hónap eseményeit, versenyeit, kiállításait, összejöveteleit a közösség üzenetei segítségével és a #DCLFilmClub promóciós videóverseny eredményeivel.”olvasható a buli blogbejegyzésében.

A vendégek megkapják a részvételüket igazoló NFT-ket, valamint elsőként nyerhetnek bepillantást a ”The White Rabbit” nevű online szórakozóhelyre.

A közösség tagjai egy földbérlő céggel társulva pedig egy legendás szintű árucikk-adományozással járulnak hozzá az eseményhez.

A DJ és kriptorajongó RAC tweetje, „élő” Dj-szettjéről:

A projekt 2019 óta nyitott a korai támogatók és befektetők előtt, azonban a virtuális világ csak tavaly februárban indította el szolgáltatását.

A projekt azonnali sikert aratott, gyorsan egymillió dollárért értékesített virtuális földterületeket.

Azóta a Decentraland világa számos NFT művészeti galéria, kaszinó és egyéb látnivalók otthona volt már.

A számos új funkció, mint például a virtuális kaszinó, a második rétegű skálázás a Polygonon keresztül, és a hangcsevegés miatt a LAND és a MANA natív tokenek nagyot emelkedtek 2021 elején.

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

A digitális földterület különösen népszerű árucikk az NFT-befektetők számára, és a LAND sem kivétel ez alól, ugyanis gyakran több millió dollár értékben kelnek el a tokenek.

Eddig a tágabb metaverzum számára is hasonlóan erős év volt az idei.

Több digitális világ is előrelépett a funkcionalitás, a játékosok bázisa, és az együttműködés terén – ami elegendő volt ahhoz, hogy az Epic Games alapítója, Tim Sweeney kijelentse: „a technológia jó irányba tart.”

Olvastad már? A Brave előzményeket szivárogtatott a Tor böngészőből

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!