A Decentraland virtuális bulival ünnepli 1. évfordulóját

-

Élő DJ-szettekkel, és egy új klub bemutatásával ünnepel a virtuális világ.
Felhasználói tulajdonban lévő Decentraland első évfordulóját ünnepli, mely alkalomból egy mindenki számára nyitott virtuális buli kerül megrendezésre.

„Élje át az elmúlt 12 hónap eseményeit, versenyeit, kiállításait, összejöveteleit a közösség üzenetei segítségével és a #DCLFilmClub promóciós videóverseny eredményeivel.”olvasható a buli blogbejegyzésében.

A vendégek megkapják a részvételüket igazoló NFT-ket, valamint elsőként nyerhetnek bepillantást a ”The White Rabbit” nevű online szórakozóhelyre.
A közösség tagjai egy földbérlő céggel társulva pedig egy legendás szintű árucikk-adományozással járulnak hozzá az eseményhez.
A DJ és kriptorajongó RAC tweetje, „élő” Dj-szettjéről:


A projekt 2019 óta nyitott a korai támogatók és befektetők előtt, azonban a virtuális világ csak tavaly februárban indította el szolgáltatását.
A projekt azonnali sikert aratott, gyorsan egymillió dollárért értékesített virtuális földterületeket.
Azóta a Decentraland világa számos NFT művészeti galéria, kaszinó és egyéb látnivalók otthona volt már.
A számos új funkció, mint például a virtuális kaszinó, a második rétegű skálázás a Polygonon keresztül, és a hangcsevegés miatt a LAND és a MANA natív tokenek nagyot emelkedtek 2021 elején.

A digitális földterület különösen népszerű árucikk az NFT-befektetők számára, és a LAND sem kivétel ez alól, ugyanis gyakran több millió dollár értékben kelnek el a tokenek.
Eddig a tágabb metaverzum számára is hasonlóan erős év volt az idei.
Több digitális világ is előrelépett a funkcionalitás, a játékosok bázisa, és az együttműködés terén – ami elegendő volt ahhoz, hogy az Epic Games alapítója, Tim Sweeney kijelentse: „a technológia jó irányba tart.”

Olvastad már? A Brave előzményeket szivárogtatott a Tor böngészőből

Forrás: cointelegraph.com
SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

A BlackRock is a bitcoin felezéssel foglalkozik

A világ legnagyobb befektetési cége, a 10,5 billió dollárt kezelő Blackrock egy saját videóban magyarázta el a felezés hatását a bitcoinra, és azt, hogy ez...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!