Az XRP visszapattanhat? Itt van 3 katalizátor az XRP árfolyam növekedéséhez

-

A Ripple hálózat digitális pénze, az XRP nehéz időket él át. Nem tudott 0,57 dollár felett maradni a hétvégén, és a grafikonokon nehezen tud átlépni egy fontos vonalat, a 200 napos exponenciális mozgóátlagot (EMA).

Az XRP annak ellenére, hogy egy egész évben tartó korrekciós fázissal néz szembe, ellenállónak bizonyult, és még a figyelemre méltó eladások közepette is stabilan tartotta magát a 0,5 dolláros szint körül.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Jelenleg a vevőkön (bikákon) múlik, hogy a dolgok jobbra forduljanak, és három fontos dolog segíthet ebben.

3 katalizátor az XRP árfolyam-emelkedéséhez

Az XRP a Ripple határokon átnyúló tranzakciókra összpontosító, határokon átnyúló elszámolási megoldásának kulcsfontosságú eleme.

A hálózat bővítésével és új partnerségek kialakításával lehetőség van arra, hogy az XRP nagyobb elfogadottságra tegyen szert.

Ez viszont hosszú távon átformálhatja az XRP iránti keresletet.

A Ripple mellett az XRP mögött álló technológiával, az úgynevezett XRP Ledgerrel is klassz dolgok történnek.

Új ötleteket vezetnek be, mint az Evernode (EVR) és a Xahau, ami még jobbá teszi az XRP-t. Ez több embert vonzhat az XRP használatára, és talán az értékét is feljebb tornázhatja.

Végezetül az XRP bálnák szerepe meghatározó a digitális valuta sorsának megváltoztatásában.

Mivel a bálnák következetesen felhalmozzák az XRP-t, ez jeleket küld az érme vonzerejéről, ami rövid távon pozitívan befolyásolhatja a közösség hangulatát.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


XRP technikai elemzés

A technikai mutatókat közelebbről megvizsgálva kihívást jelentő forgatókönyv tárul elénk.

A MACD és a jelzővonalak a heti grafikonon medvés kereszteződésre utalnak, mivel az XRP árfolyama teszteli a támogató trendvonalat, ami a lendület esetleges megszakadására utal.

A legutóbbi adatok frissítésekor az XRP 0,5301 dolláron kereskedik, ami 3,81%-os csökkenést jelent az elmúlt 24 órában.

Az elmúlt hét napban a digitális valuta meredekebb lejtmenetet produkált, és piaci értékének 6,8%-át veszítette el egy átfogó, medvés eladási hullámban.

Olvastad már? Egy elemzőcég szerint igazából még el sem kezdődött a spekuláció az ETH körül

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!