A Polygon (MATIC) tartása miért lehet kockázatos, ha új lehetőségek kopogtatnak

-

A kriptopiacon más nagyobb mozgások is történtek, az FTX és az Alameda Research több mint 15 millió dollár értékben likvidált kriptovalutákat, köztük olyan népszerű digitális valutákat, mint a Wrapped Bitcoin és az Ethereum.

A Polygon (MATIC) tokenek olyan nagy cégek, mint a Celsius Network általi eladása, valamint az FTX-hez hasonló entitások folyamatos jogi és pénzügyi vizsgálata aláhúzza a birtoklással járó potenciális kockázatokat.

Egyszerűen fogalmazva, a Polygon (MATIC) jövője nem tűnik fényesnek.

Annak érdekében, hogy segítsünk a tulajdonosoknak csökkenteni a potenciális veszteségeiket, felsoroljuk azokat a kriptovalutákat, amelyek növekedni fognak és potenciálisan biztonságosabbak.

Bár a helyzet azóta csak rosszabb lett, egyes tulajdonosok még mindig kitartanak mellette a jobb napok reményében, ami rossz stratégia, tekintve, hogy számos jobb potenciális alternatíva létezik.

ScapesMania: Szállj be, mielőtt elfogyna

A bizonytalan időkben a növekedési potenciállal rendelkező új kriptopénz-projektek új kilátásokat és lehetőséget adhatnak a kripto rajongóknak a korai haszonszerzésre.

Előértékesítése már majdnem véget ért, és az adománygyűjtés várhatóan februárban ér véget.

Ezt követően a projekt elindul a tőzsdei platformokon, ami a token sikerre vezető útjának kiindulópontja lehet.

>>> Ne maradjon le az előértékesítési kedvezményről – cselekedjen most! <<<

polygon

Mit tesz le az asztalra a ScapesMania?

Napjainkban a kriptoszerencsejáték-piac két nagy problémával küzd:

  • A piramisjátékok bősége: Sok projekt a korai befektetőknek kedvez, miközben a későn érkezőket hátrányos helyzetbe sodorja.
  • A kriptórajongók a profitot helyezik előtérbe, míg a játékosok nagyszerű játékélményt szeretnének a kriptó bonyolultsága nélkül.

Ha ezeket a problémákat nem oldják meg, a játékosok és a token-tulajdonosok gyakran elhagyják a projekteket.

A ScapesMania azonban a casual gaming piacra való belépéssel igyekszik kezelni ezeket a kihívásokat.

Ez az iparág növekszik, jelenleg 376 milliárd dollárra értékelik, és az előrejelzések szerint 2027-re eléri az 521,60 milliárd dollárt.

A ScapesMania mindkét közönséget összehozza egy egyedülálló játék-ökoszisztémában ezen a bővülő piacon, lehetővé téve a támogatók számára, hogy profitáljanak a sikerből.

>>> Ne maradj le az elővásárlási kedvezményről – cselekedj most! <<<

Mit kapnak a token tulajdonosok?

A ScapesMania rengeteg mindent kínál a támogatók érdeklődésének és izgalmának fenntartására.

Arra összpontosít, hogy a Web3 közösségnek a DAO irányításon keresztül beleszólást adjon a projekt irányába, lehetővé téve a tulajdonosok számára, hogy befolyásolják a projektet.

Képzeld el, hogy egy hatalmas iparágon belül egy ökoszisztéma alakításában is van beleszólásod!

Továbbá a ScapesMania tokenek megszerzése számos előnnyel jár.

Extra bónuszokat szerezhetsz, amelyek összege akár 102% is lehet. Ráadásul ajánlói jutalmakat is feloldhatsz, ha megismerteted a ScapesManiát a barátaiddal.

Elővásárlási finálé: Most cselekedj, mert az idő fogytán van!

Ne habozzon – használja ki az exkluzív kedvezményes árat, és csatlakozzon az akcióhoz!

Az előértékesítésnek mindjárt vége, ne hagyd ki ezt a korlátozott ideig tartó lehetőséget!

Ha már benne vagy mindabban, amit a ScapesMania kínál, akkor is van egy egyedülálló lehetőség számodra: egy különlegesen felajánlott kód, az SCN990.

A korlátozott idejű ajánlat csak a cikk megjelenésétől számítva korlátozott ideig érvényes.

Ez a legjobb esélye, hogy 10%-os bónuszt kapjon, miután a pénztárnál egy speciális mezőbe beírta az SCN990 kódot, így gyorsan kell cselekednie, mert az óra ketyeg.

A Polygon (MATIC) piaci turbulenciákkal néz szembe az eladások és a bizalmi problémák közepette

A Polygon (MATIC) hálózat a közelmúltban jelentős kihívásokkal szembesült, amelyek hatással vannak a piaci teljesítményére és a befektetői hangulatra.

A Celsius Network 56,8 millió, 44,5 millió dollár értékű Polygon (MATIC) token átruházása kriptotőzsdékre, valamint a ChainArgos által a Polygon hálózat gyanús tranzakciós mintáiról szóló felfedezése aggályokat keltett a befektetők és a piaci megfigyelők körében.

A Celsius Network Polygon (MATIC) tokenek jelentős eladása követi a nagyobb kriptopénzcégek, köztük az FTX és az Alameda csődeljárásait, amelyek szintén több mint 15 millió dollárnyi különböző digitális eszközt likvidáltak.

A Celsius Network ezen lépése része annak a szélesebb körű trendnek, hogy a bajba jutott kripto cégek eladják digitális eszközportfólióikat.

A ChainArgos, egy blokklánc intelligencia cég anomáliákat azonosított a Polygon (MATIC) tokenek áramlásában a Polygon vesting szerződéséből, ami eltérésekre utal az eredeti token elosztási tervtől.

A Polygon tranzakciós volumene 31,7%-kal csökkent az elmúlt 30 napban, ennek megfelelően a bevételek és a díjak is csökkentek.

Az aktivitás csökkenése a Polygon (MATIC) iránti kereslet csökkenését jelzi, ami az árfolyam további csökkenéséhez vezethet.

Az általános piaci hangulat a közelmúltbeli fejlemények miatt óvatos.

A nagymértékű eladások, a bizalmi problémák és a csökkenő tranzakciós volumen kombinációja rövid távon medvés képet fest a Polygon (MATIC) számára.

Következtetés

A Polygon (MATIC) jelenlegi helyzete rávilágít arra a tényre, hogy egyetlen kriptopénz sem túl nagy ahhoz, hogy megbukjon.

Az olyan új lehetőségek megjelenése, mint a ScapesMania, amely az előértékesítési szakaszával és növekedési potenciáljával hívja fel magára a figyelmet, biztosan megédesíti a Polygon (MATIC) okosabb tulajdonosainak az üzletet, mivel potenciálisan segíthet visszaszerezni minden veszteséget, és még jelentős nyereséget is élvezhet.

Weboldal: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!