Az XRP talán többre készül, mint egy bikafutam

-

Egy héttel a Ripple mérföldkőnek számító győzelme után a piac lehiggadt az azt követő lelkesedésből.

De mi következik ezután? Nos, az XRP jövője épp most vált sokkal ígéretesebbé, különösen most, hogy talán épp most nyitotta meg a következő növekedési fázisát.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A héten zajló fejlemények is hozzájárulnak az XRP jövője mögötti optimizmushoz. Az amerikai kongresszus a hírek szerint fontos döntéseket készül meghozni a kriptovalutákkal kapcsolatban.

Az ügyet jól ismerő illetékesek azt állítják, hogy a közelmúltban hozott XRP-döntés nagy hatással lesz a törvényjavaslatok politikájára.

Az XRP-vel kapcsolatos bírósági következtetés a szabályozókat olyan helyzetbe hozza, hogy egyértelműbb szabályozási döntéseket hozhatnak.

Mint ilyen, a kriptókat érintő szabályozási egyértelműséggel kapcsolatban nagy az optimizmus.

A Ripple már látta, hogy kihasználja a közelmúltbeli fejleményt, és újra felpezsdítette az azonnali globális fizetési elszámolásokról szóló vitát.

Az együttműködések biztosítására, különösen a hagyományos pénzintézetekkel, minden eddiginél könnyebb lesz, ha a Ripple számára a csillagok összeállnak.

A hálózat azt is tervezi, hogy más, gyorsan növekvő területekre is kiterjeszti hatáskörét.

A Ripple törekvéseit bizonyítja a metaversummal kapcsolatos közelmúltbeli bejelentése.

Az XRP még némi profitkivonás után is erősnek bizonyul

Az XRP-tulajdonosok a múlt héten látott masszív árfolyam-emelkedés ellenére továbbra is optimisták a kriptopénz kilátásait illetően.

A coin 0,76 dolláron cserélt gazdát, ami 20%-os visszaesést jelent a heti legmagasabb szinthez képest.

Ez az eredmény igazolja, hogy nem volt mélyreható a rövid távú profitfelvétel, mivel a nyereség nagy része megmaradt.

Más szóval, az XRP-tulajdonosok optimisták az előttük álló további potenciális nyereségekkel kapcsolatban.

xrp
Forrás: TradingView

Bár a csökkenés korlátozott mértékűnek tűnik, az XRP-tulajdonosoknak is figyelembe kell venniük a lehetőségeiket.

A Relatív Erősség Index (RSI) a cikk írásakor még mindig technikailag túlvásárolt volt.

A profitfelvételek esélye tehát kifejezetten magas, különösen akkor, ha medvés piaci körülmények alakulnak ki.

A on-chain teljesítmény eddig a hálózat növekedésének és a tranzakciószámnak a lassulását jelzi. Ez megerősítette, hogy a múlt heti lelkesedés kifulladt.

Forrás: Santiment

Eközben a coinok átlagos életkora az elmúlt négy hétben folyamatosan nőtt a jelenlegi szintre.

Ez megerősítette az alacsony eladási nyomást. Így az XRP-tulajdonosok többsége továbbra is megtartotta a coinjait, ahelyett, hogy eladta volna.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ez nagyrészt az árak emelkedésére vonatkozó várakozásoknak volt köszönhető.

Az említett várakozás kedvező eseményekre épült. Például arra a feltételezésre, hogy a piac talán már a következő bikapiac kezdeti szakaszában van.

A javuló szabályozási feltételek hozzájárulnak ehhez az előítélethez a javuló külső tényezőkkel, például a csökkenő inflációval együtt.

Olvastad már? A legjobb kriptokaszinók a magyar piacon

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Gary Gensler: A Bitcoin nem jelent biztonságot

A Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága előtti szerdai meghallgatáson Gary Gensler, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) elnöke tisztázta álláspontját a Bitcoinról, és Patrick McHenry, a bizottság...

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!