A legjobb kriptokaszinók a magyar piacon

-


Vendégbejegyzés


A 2022-es év vége jelentős változást jelentett a magyar szerencsejáték életben, mivel az ország végre engedélyezte a tengerentúli online kaszinók legális működését a virtuális terében.

És mivel a kripto-szerencsejáték-ipar 2023 végére több mint 90 milliárd dollárt fog elérni, most már számos legális, biztonságos és szórakoztató lehetőség áll rendelkezésre, amelyeket felfedezhetünk és szórakozhatunk.

Világszerte a kriptokaszinók már évekkel ezelőtt hírnevet szereztek maguknak.

A jobb anonimitás, az alacsony tranzakciós költségek és az exkluzív bónuszok csak néhány a kriptójátékosok által élvezett legfontosabb előnyök közül.

Ennyi lehetőség mellett hogyan választhatod ki az ellenőrzött, megbízható helyeket, ahová befektetheted a pénzed? Nos, mi alaposan feltérképeztük a piacot, és itt vannak a legjobb kriptokaszinók a magyar piacon.

1. Fairspin

A Fairspin egy 2018-ban alapított, iparágvezető szerencsejáték platform, amely világszerte növekvő népszerűségnek örvend, így Magyarországon is.

A játékok hosszú listája (több mint 7000), valamint más lehetőségek, mint például a sportfogadás, rengeteg lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy kiélvezzék és nagy nyereményeket érjenek el.

A platform friss bónuszokat és promóciókat kínál, amelyek a Fairspin blokklánc és kriptopénz bevezetésének köszönhetők.

A platform saját TFS tokenjével a játékosok kriptovalutákkal vehetik igénybe a hold-to-earn és a liquidity staking programokat.

Ez egy nagyszerű lehetőség a passzív jövedelemre, mivel a felhasználók a legtöbbet hozhatják ki a Fairspin kereseti lehetőségeiből, és a szerencsejátékok hozamai mellett több mint 400%-os APR-t is elérhetnek.

A Fairspin egy igazi kriptokaszinó: a felhasználók egyenlegüket fiat valutával, de a kriptovaluták széles skálájával, például Bitcoin, Ethereum és altcoinokkal is feltölthetik, a top stablecoins, privacy coins és meme coins is elfogadottak.

A kaszinó szilárd felhasználói felületet kínál minden eszközön, amely zökkenőmentes játékmenetet és kiváló szerencsejáték-élményt kínál. Az ügyfélszolgálata tovább növeli az élményeket, és segít a felhasználói panaszok azonnali megoldásában.

A csapat jól beszél különböző nyelveken, és könnyedén rendbe tudja hozni a felhasználók problémáit.

A kifizetések nagyjából azonnaliak, és a blokklánc biztosítja, hogy minden tranzakció átlátható és minden játék tisztességes legyen.

2. 22Bet

A 22Bet egy olyan online kaszinó, amely 2017 óta kínálja szolgáltatásait. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több mint 40 befizetési lehetőséggel, köztük kriptovalutákkal fogadjanak a játékaira és sporteseményeire.

A platform valamivel több mint ezer játékot kínál, ami szerénynek mondható, de a legnépszerűbb szolgáltatók legtöbb közönségkedvencét tartalmazza.

A 22Bet egy könnyen kezelhető felhasználói felületet is magában foglal, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes fogadásokat és a pozitív felhasználói élményeket.

Jó ügyfélszolgálattal büszkélkedhet, a weboldal számos nyelven elérhető, és egy maroknyi szilárd bónuszt kínál.

A folyamatos promóciók azonban mindenképpen fejlesztendő területet jelentenek, mivel ezek a lehetőségek jelenleg korlátozottak.

Ami még fontosabb, hogy a 22Bet nem teszi lehetővé a stakinget, és nem rendelkezik saját tokennel sem.

A kriptószerencsejátékok igazi rajongói számára ezek üzletet szüntethetnek meg, mivel a világszerte legnépszerűbb kriptokaszinók némelyike büszke a hold-to-earn modelljeire.

3. Mostbet

A Mostbet egy népszerű online szerencsejáték platform, amely stabil pozíciót foglal el a magyar szerencsejáték piacon.

Nagyszerű élményt nyújt a szerencsejátékok szerelmeseinek, és ezt 2009 óta teszi. A Mostbet több mint 3000 játékból álló nagyszerű listát és egy ugyanilyen lenyűgöző sportfogadást kínál a felhasználóknak.

A magyarok a Mostbet-et az egyszerű használhatóságának és az éjjel-nappali ügyfélszolgálatnak köszönhetően részesítik előnyben.

A platform megkülönböztetett jutalmazási mechanizmusa az egyik legnagyobb értékesítési pontja.

A Mostbet lenyűgöző üdvözlő bónuszokat kínál a kaszinóhoz és a sportfogadáshoz, akár ötszöri befizetéshez.

Általában a platform a sportfogadást helyezi előtérbe, több bónusz és támogatás áll rendelkezésre a kínálatuk ezen részében.

A Mostbet lehetővé teszi a kriptofizetéseket is, de csak ebben a három pénznemben: Bitcoin, Ethereum és Ripple.

Magyar kriptokaszinók összehasonlítása

Fairspin
 • 7000+ játék
 • Üdvözlő bónusz 140 ingyenes pörgetés Első 4 befizetések, akár 400,000 USDT + 140 ingyenes pörgetés
 • Play-to-earn, hold-to-earn és likviditási tétek
 • Versenyek, szolgáltató-specifikus bónuszok és még sok más.
 • Adat- és eszközbiztonság az uniós előírásoknak megfelelően. A blokklánc által biztosított extra biztonság és átláthatóság.
 • A felhasználók a gyors kifizetésekről, az átláthatóságról, a játék sokszínűségéről és a magas jutalmakról beszélnek.
22Bet
 • 1000+ játék
 • Üdvözlő bónusz:Akár 100.000 Ft kaszinóra, 35.000 Ft sportfogadásra. Rakeback, reload bónusz, versenyek.
 • Adat- és vagyonbiztonság az EU-s előírásoknak megfelelően
 • A felhasználók a gyors kifizetésekről és a magas nyereményszorzókról számolnak be a sportfogadással kapcsolatban.
Mostbet
 • 3000+ játék
 • Üdvözlő bónusz: 250 ingyenes pörgetés: első 5 befizetés, akár 160.000 Ft + 250 ingyenes pörgetés. 10% Cashback, pénteki bónusz, fogadási biztosítás és még sok más.
 • Adat- és vagyonbiztonság az EU-s előírásoknak megfelelően
 • A felhasználók a gyors ügyfélszolgálatról és az egyszerű regisztrációról számolnak be.

Következtetés

Ahogy a magyar szerencsejátékosok az új jogszabályoknak köszönhetően a tengerentúli online kaszinók felé fordulnak, a kriptokaszinók a hozzáadott átláthatóságnak, anonimitásnak és a kriptóspecifikus jutalmaknak köszönhetően kiemelkedőek.

Elemzésünk alapján a magyar kriptószerencsejáték-piacon nehéz a Fairspin-nél jobbat keresni.

A Fairspin hatalmas kriptobónuszokat kínál, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző kriptovalutákban fizessenek be, beleértve az altcoinokat is.

Ami még ennél is fontosabb, a platform nagyszerű jövedelemszerzési lehetőségeket tesz lehetővé innovatív play-to-earn és hold-to-earn modelljeivel, amelyek valódi kriptójáték-élményt nyújtanak.

Irány a Fairspin, hogy megtapasztalja a szerencsejáték egy teljesen új szintjét – átláthatóbb, tisztességesebb és több esélyt ad a nagy bevételre.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

A nagy piaci szereplők ezen a héten vásárolnak kriptovalutákat

Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, egyes kulcsszereplők figyelemre méltó lépéseket tesznek a kriptopénzpiacon. Ezek a piacvezetők befektetési döntései gyakran jelzik a trendeket, értékes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!