Ethereum (ETH) technikai elemzés 07.19.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum (ETH)

Az Ethereum (ETH) ára július 14-én ismét átlépte a 2000 dolláros határt, de az vevők létszáma gyors csökkenést mutatott, amikor az eladók átvették az irányítást.

Bár a hálózat rendelkezik a legnagyobb fizetős felhasználói bázissal, a napi aktív felhasználók számát tekintve elmaradt a többi hálózattól.

Két nappal ezelötti cikkben rávilágítottam arra, hogy miért jelentett rövid távon medvés helyzetet az 1950 dollár alá történő esés.

Az ETH árának folyamatos csökkenése az elmúlt 24 órában rávilágított a növekvő medvés hangulatra – és lehetőséget adott a kereskedőknek a coin shortolására.

A Bitcoin és az Ethereum is nagy nyereséget könyvelhetett el július 13-án, de nem tudták megtartani a nyereséget.

Míg a BTC némi reményt mutatott a visszapattanásra, addig az ETH árfolyammozgása további veszteségekre engedett következtetni.

Az első jel az volt, hogy azonnal visszahúzódott az egy hónapos tartományba (sárga).

Az eladói dominancia gondolatát tovább erősíti, hogy az elmúlt három napban az Ethereum bikái nem tudtak megkapaszkodni az 1920 dolláros határon. Ezt egy lecsúszó OBV kísérte, ami fokozott eladási nyomást jelzett.

Az RSI július 15. óta a semleges 50-es vonal alatt maradt a 2 órás grafikonon, ami azt mutatja, hogy az elmúlt napokban továbbra is a medvés lendület dominált.

A 2 órás medvés rendelési blokk újbóli tesztelése 1910 dollárnál eladási alkalmat fog kínálni.

A short kereskedők a 1845 dolláros tartományi mélypontokat célozhatják meg a nyereség megszerzéséhez.

Ennek az ötletnek az érvénytelenítése a 1940 dolláros szint fölé való visszatérés lenne, amely közvetlenül a tartományi csúcsok felett van.

ethereum

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!