Az új MI kriptó rekordokat gyűjt az előértékesítése során

-


Vendégbejegyzés


A Scotty The AI egy vadonatúj mém érme projekt, mely fókuszában a mesterséges intelligencia (MI), és az a törekvés áll, hogy biztonsági védelmi rendszereket alapítson a blokklánc platformok részére.

A projekt előértékesítése ugyan még csak pár hónapja indult, a világszéles ismertségének, és a befektetői támogatásnak köszönhetően már közelít a kitűzött céljaihoz.

Az ICO cikkünk írásakor túl van a 3,8 millió dolláros gyűjtésen, és úgy tűnik, hogy már elérte céljának több, mint 90%-át.

Jól látható, hogy a kutyás témájú token előértékesítési eseménye mennyire belehúzott, és rekordsebességgel gyűlik a pénz.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ha így halad, könnyen lehet, hogy ez az érme lesz a kriptopiac következő nagy főszereplője.

Az MI-vezérelt kriptók tündökölnek, így a Scotty is remek esélyekkel indul

A helyzet az, hogy a mesterséges intelligencia alapú kriptók újabban már szerepelnek sok blokklánc alapú platform fejlesztési munkálataiban.

Az MI azért hasznos segítőtárs, mert olyan eszközöket és megoldásokat lehet vele kifejleszteni, amelyek kidolgozása meghaladja az emberi képességeket. 

A Scotty AI vegyíti a mesterséges intelligenciát és a mém kriptókat, és olyan biztonsági megoldásokat hoz létre, amelyek beazonosíthatnak, illetve megelőzhetnek bizonyos jogsértéseket.

Így teremtődik meg a stabilitás, és minimalizálódik a piaci volatilitás.

A kiváló alkalmazhatóság és a technológiai hasznosság pedig alapkövetelmény.

A Scotty különleges kialakítása csábítja a befektetői tömegeket, és már több ezren tették le a voksukat SCOTTY tokenek mellett.

Az egyik népszerű kriptovaluta elemző, Michael Wrubel egyenesen úgy tartja, hogy a Scotty The AI lesz „2024 első számú mém érméje”.

Meglehetősen optimista előrejelzése nem alap nélküli, hiszen alátámasztják a projekt gyönyörű előértékesítési számai.

Az érme növekedési üteme valóban nagy, és még az is előfordulhat, hogy ez lesz a következő 100x-os mém érme a tőzsdén való jegyzése után.

Ismerd meg a Scotty The AI-t 

Scotty egy bozontos fekete bundájú skót terrier, mely úgy ragyog, akár az éjszakai égbolt. Célkitűzése, hogy széles skálájú biztonsági megoldásokkal óvja a blokkláncokat.

Olyan megoldások ezek, amelyek előre jelzik a potenciális jogsértéseket, tehát azok megelőzhetővé válnak, és így nem ér senkit sem kár.

MI

A Scotty The AI projekt az MI segítségével felhasználja a blokkláncplatformok több éves múltbeli adatait, melyekkel képes felmérni a jelenlegi platformokat és projekteket.

A múltbeli tapasztalatok ismeretében rögtön látja a kriptók leggyengébb pontjait, és azokat az anomáliákat, amikre a hackerek és a más kiberbűnözők is felfigyelhetnek.

Mivel a blokklánc-technológiák a közeljövőben szélesebb körben el fognak terjedni, a Scotty The AI funkciói világszerte népszerűvé válhatnak a fejlesztői körökben.

A projekt csapata azt állítja, hogy a Scotty The AI másodpercenként több millió adatot és tranzakciót képes átlátni, és így szavatolni tudja a maximális biztonságot minden egyes felhasználója számára.

A projekt lelkesedése növekvő közösségével karöltve hosszú távú fenntarthatóságot biztosít az érmének.

Látogasd meg a Scotty The AI előértékesítését

A Scotty The AI ütemterve

Mivel a SCOTTY érme ICO-ja nemsokára bezárul, az ütemterv lassan áttér a 2. és a 3. szakaszába. 

A második fázisban a projekt bemutatja egyedi eszközét, a Scotty Swap-et, valamint a Scotty Chat-et. A Scotty Swap lehetőséget ad a Scotty platformon belüli tokencserére, amely egy igen kényelmes mód.

A Scotty Chat kapcsolaterősítő hatású a közösség tagjai számára, hiszen itt biztonságos közegben kezdhetnek el dolgozni friss biztonsági megoldásokon, és még tanulhatnak is egymás tapasztalataiból.

A második szakasz célja a blokklánc átvétel is. Ennek során fokozódik a platform biztonsága és hatékonysága, és a csapat felkészíti a terepet a fenntartható jövőbeli növekedéshez és funkciófejlesztéshez egy maximálisan decentralizált rendszerben.

MI

A végső 3. fázisban a token több közkedvelt, elégséges likviditással bíró DEX-listán fog szerepelni, így a közösség még több lehetőséggel élhet ahhoz, hogy csatlakozzon a kereskedéshez.

A DEX bevezetések után a SCOTTY felkészül a CEX-eken való debütálásra is, és ezzel tovább erősíti majd a piaci helyzetét.

Ezután semmi akadálya a CoinGecko és a Coinmarketcap listázásoknak, valamint az olyan vezető tőzsdéken való szereplésnek, mint amilyen az Uniswap és a Bitmart.

Mivel a felhasználók önállóan fogják irányítani az eszközeiket és tranzakcióikat, a Scotty ökoszisztéma a jövőben is a legjobbak között maradhat.

Nyisd meg a Scotty The AI honlapját

A SCOTTY érme előértékesítése példátlan siker

Amint arról már volt szó, a SCOTTY token ICO-ja nagy siker, és már csak napok kérdése, hogy elérje a kitűzött soft capet.

Az eseményen eddig több, mint 3,8 millió dollár jött össze alig több mint egy hónap alatt, tehát nem kérdés, hogy van-e kereslet az MI által irányított blokklánc biztonsági funkciói iránt.

Mivel az érme Ethereumra épül, a SCOTTY érméket meg tudod venni a hivatalos honlapon ETH-val vagy USDT-vel.

Siess, hiszen már csak néhány napod van hátra, hogy idejében csatlakozz a Scotty The AI közösséghez, és a lehető legmagasabb hozamot érd el az érme tőzsdére kerülése után.

Scotty The AI – A jövő mém érméje

A Scotty The AI szerepe túlmutat azon, hogy csupán egy egyszerű mém érme lehessen: arra hivatott, hogy megoldja a blokkláncbiztonsági szféra néhány nagy kihívását.

Eltökélt célja, hogy segítse a blokkláncok biztonságát, és megóvja őket az összes lehetséges fenyegetéstől valamint csalástól.

A SCOTTY valóban a jövő mém érméjévé nőhet fel, hiszen mesterséges intelligencia által irányított biztonsági megoldásaival újradefiniálhatja az egész piacot.

Keresd fel a hivatalos oldalt, és vásárolj SCOTTY tokeneket még ma, hogy részese lehess a forradalomnak, és a lehető legmagasabb hozamot érhesd el.

Látogasd meg a Scotty The AI előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A jegybankok 94%-a saját digitális valuta bevezetésén dolgozik

A Nemzetközi Fizetések Bankja, a BIS legújabb felmérése szerint a jegybankok 94%-a vizsgálja egy jegybanki digitális valuta, más néven CBDC bevezetésének lehetőségét. Különösen a fejlett...

A Raboo árak emelkednek, mivel a Shiba Inu és a NEAR továbbra is lefelé ívelő spirálban maradnak

A Bitcoin és más altcoinok számára a kriptopiacon a Bitcoin feleződése utáni rali kezdetének tűnő időszak után az utóbbi időben más-más szerencse érte a kriptopiacot. Az...

Ausztráliában jóváhagyták az első spot Bitcoin ETF-et

Az ausztrál értékpapír-tőzsde, az ASX jóváhagyta az első spot Bitcoin ETF-et, a kereskedés pedig június 20-án kezdődik. Új piacokat hódít meg a VanEck Ausztrália legnagyobb értéktőzsdéje, az...

A 99Bitcoins és a ZKsync szuper airdropot tart

Sokak örömére két hamarosan bevezetésre kerülő kriptovaluta, a ZKsync és a 99Bitcoins még az árfolyam-emelkedéssel tarkított CEX-jegyzésük előtt tart egy nagyszabású airdropot. A kriptovaluták kedvelői folyton...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!