Chainlink (LINK) technikai elemzés 03.10.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Chainlink (LINK)

A Chainlink (LINK) tulajdonosok az elmúlt két napban LINK-felhalmozással foglalkoztak.

A Chainlink kínálatában a bálnatárcák növekedése és a kisbefektetői állományok csökkenése valószínűsíthetően katalizálta az altcoin nyereségét.

A Santiment nevű kriptoinformációs nyomkövető adataiból kiderül, hogy a hónap eleje óta nagy tárcacímek halmozták fel a Chainlinket.

Azok a LINK tárcák, amelyek 100 és 100 000 LINK token között tartanak, megszabadultak állományuktól, míg a 100 000 és 1 millió LINK között nagy tárcák felhalmozták az altcoint, ahogy az alábbi grafikonon látható.

A bálnák felhalmozása az eszköz árának emelkedése mellett alátámasztja az altcoin bikás tézisét.

A Lookonchain láncon belüli hírszerzési forrás adataiból kiderül, hogy nyolc friss pénztárca 831 160 LINK tokent vett ki a Binance-ról, körülbelül 16,72 millió dollár értékben, az elmúlt 48 órában.

Ezzel hatékonyan csökken a tőzsdei tárcákban tartott LINK-kínálat, és hozzájárul az eladási nyomás csökkenéséhez.

Ez jelzi, hogy a bálnák felhalmozzák a LINK-et, és csökken az eladási nyomás, mindkettő rövid- és középtávon árfolyamnövekedésre utaló jel.

A GLNK a Grayscale’s Chainlink Trust terméke, amely 750%-os prémiummal kereskedik a LINK állományához képest.

Ez a prémium nem lett arbitrázva, mivel a GLNK részvénytulajdonosok 12 hónapos várakozási idő után eladhatják a másodlagos piacon, ezért papíron egy újonnan kibocsátott részvény azonnal 750%-kal drágulhat, nincs meggyőző információ arról, hogy egy év múlva milyen árfolyamon fog állni az altcoin.

A GLNK kiválóan alkalmas lett volna arbitrázsra, ha lenne egy mögöttes LINK Spot ETF, azonban az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet még nem hagyta jóvá a Bitcoinon kívüli kriptovalutákra vonatkozó Spot ETF-eket.

A LINK árfolyama 2024-es csúcsra emelkedhet

A LINK árfolyama jelenleg emelkedő trendben van. A technikai mutatók, a Moving Average Convergence/Divergence (MACD) és az Awesome Oscillator (AO) azt jelzik, hogy a Chainlink árfolyamban korrekció valószínűsíthető.

A LINK ezért elsöpörheti a 2024-es csúcsig tartó rally 23,6%-os Fibonacci-retracement szintjét, 19,45 dollárnál, mielőtt folytatja az emelkedést 21,69 dollár felé.

A 21,69 dollárig való emelkedés közel 9%-os nyereséget jelent az eszközben. Az árfolyam elérte a 2024-es csúcsot a 21,69 dolláros szintjét március 2-án.

A Chainlink árfolyama az altcoin korrekciója esetén a 38,2%-os Fibonacci retracementig, 18,06 dollárig csökkenhet.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A blokkláncok macOS-e? 60%-kal növelte DEX-volumenét a Solana májusban

A decentralizált tőzsdék (DEX-ek) májusi növekedési volumenének több mint 60%-át a Solana blokkláncon regisztrálták a Pantera Capital kockázati tőkecég által összeállított adatok szerint. E növekedés mögött...

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!