Az opciós forgalom emelkedése véget vethet az Ethereum áremelkedésének

-

Az ethereum értéke hatalmas növekedést tapasztalt, miután sikeresen kitört a 200 dolláros régióból és meg sem állt a 250-ig.
A kriptopénz viszont nemrég lendületét vesztette, amely azt mutatja, hogy a vásárlók túlhajtották magukat a legújabb ármozgással.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Úgy tűnik, hogy a mostani áremelkedéssel az ether hasonló technikai mintázatot rajzol ki, mint az elmúlt hónapok áremelkedései.
Ezeket a korábbi emelkedéseket mind hirtelen összeomlás követte, és ha a történelem megismétli önmagát, akkor hamarosan ismét csökkenni kezdhet az ether értéke.

Megállt az ether emelkedése, az elemzők szerint zuhanás várható

A cikk írásakor 235 dolláron mozog az ether értéke. Ez jelentősen alacsonyabb, mint az előző napi 245 dolláros csúcs, melyet a legutóbbi áremelkedés hozott létre.
Ez a növekedés múlt hét csütörtökén kezdődött, miután a 210 dolláros mélypontról 225 dollárig emelkedett az ether értéke. Pár nap oldalazás után ismét emelkedni kezdett a mostani szintig.
A beindító technikai alakzat ugyanaz volt, mint amely a többi 2020-as emelkedést is elindította.
Ezt egy népszerű kriptoelemző vette észre és írt róla a Twitteren. Egy ábrát is közölt, amelyben jól látszik a hasonlóság a februári és áprilisi emelkedések között.

„Az ETH ezúttal sem különbözik. 15%-ot emelkedett a kitörés után, majd újrapróbál egy szintet.” – mondta az elemző

Ha az Ethereum követi a korábbi ármozgásokat, akkor egy ideig oldalazni fog, mielőtt ismét zuhanásba lendülne.

Nagyot emelkedett az opciós piacok forgalma, jelentős mozgások várhatók

Egy másik tényező, amely kihathat az ether árfolyamára, az opciós piacok forgalmának jelentős növekedése.
A Skew kutatási platform legújabb adatai alapján az ether opciós piacok forgalma szombaton 20 millió dollárra emelkedett a Deribiten.

„Új rekord az ether opciós piacok forgalma tekintetében a Deribiten: 20 millió dollár a tegnapi nap során.” – mondták, majd leközölték az alábbi grafikont.


Az opciós piacok emelkedett forgalma alapján a kriptopénz hatalmas mozgásokra számíthat az elkövetkezendő napok és hetek során, majd a fent említett mintázat alapján később csökkenés várható az ármozgásokban.

Olvastad már? 4 lehetséges ok, amiért nagyot szólhat a bitcoin júniusban

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!