Az OKEx latin-amerikai fiat gateway szolgáltatást kínál a Latamex révén

-

Az OKEx a LATAM hálózattal társul annak érdekében, hogy három helyi valutát használva tegyenek lehetővé kriptoügyleteket.
A nagyon jelentős OKEx globális kriptotőzsde egy fiat gateway indításával támogatja a latin-amerikai kriptopiacot, amely immár három helyi valuta segítségével érhető el.

Egy július 3-i bejelentés szerint az OKEx felhasználói közvetlen banki átutalással jelenleg bitcoint és ethereumot vásárolhatnak argentin pesóért, brazil reálért és mexikói pesóért cserébe.

Az OKEx bevezeti a Settle Network Latamex szolgáltatását

Az említett funkciók engedélyezését az OKEx és a Settle Network közötti partnerség tette lehetővé. A Settle Network állítólag Latin-Amerika legnagyobb digitális elszámolási hálózatának számít.
Az új szolgáltatást a Latamex biztosítja, amely a Settle Network saját terméke.
Jay Hao, az OKEx vezérigazgatója hangsúlyozta, miszerint az együttműködés lehetővé teszi az OKEx számára, hogy megfelelő módon vehessen részt a LATAM-piacon. A vezetőség azt ígérte, az OKEx újabb kriptovalutákat fog hozzáadni a programhoz „annak érdekében, hogy több felhasználó is nehézségek nélkül tudjon kriptovalutákat vásárolni”.

A Binance 2019 végén mutatott be hasonló funkciót

Az OKEx nem a legelső olyan nagy tőzsde, amely a Settle Network által biztosított Latamex szolgáltatását vezette be.
A Binance, azaz a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a 2019-es év végén szintén társult a Settle Networkkel egy hasonló funkció bevezetésének céljából.
A jelentések szerint a Binance LATAM kínálatában szerepelt a bitcoin, az Ethereum, a Binance natív tokenje (BNB), illetve saját stabilkoinja, a BUSD is. A gateway eredetileg argentin peso és brazil reál ellenében volt elérhető.

Olvastad már? Szerezz 25 dollárt – ajándék a Kriptoworld és az OKEx csapatától

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Mi az a Howey-teszt, és miért fontos a kriptopénzek esetén?

Ha követed az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete, a SEC intézkedéseit, valószínűleg hallottál már a Howey-tesztről, amelyekkel meg lehet határozni, hogy egy befektetési termék, egy...

Bitcoint használt pénzmosásra, hat év börtönt kapott érte

A Bloomberg jelentése szerint Jian Wen, egy korábbi gyorséttermi dolgozó, hat év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek találták, hogy jelentős mennyiségű bitcoint próbált...

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!