Tudjuk, jóval többel tartozunk nektek, olvasóink, hálánk jeléül most mégis egy csekély, egyedi ajánlattal készültünk a számotokra az OKEx tőzsdével karöltve.

Az OKEx kriptotőzsdével való együttműködésünk révén lehetővé vált, hogy a promóciós linkünkön keresztül regisztrálók akár 25 dollárt is összegyűjtsenek egy rövid KYC-azonosítást és némi kereskedést követően.

Nem árt sietni, a 25 dollárt ugyanis csak az első 100 regisztráló szerezheti meg, csak a kampány ideje alatt.

Regisztrálj az OKEx kriptotőzsdén még ma, és legyen a Tiéd 25 dollárnyi USDT!

Mindehhez 3 lépésre van szükség:

  1. Rákattintani promóciós linkünkre, regisztrálni a platformon és kitölteni a KYC-azonosításra szolgáló mezőket.
  2. Kiválasztani a “Buy Crypto” opciót, és legalább 100 dollárnyi kriptopénzt vásárolni valamelyik fiat-kripto kapun keresztül – ennél a pontnál azonnal 10 dollárnyi BTC-hez jutsz.
  3. Végrehajtani legalább 3 kereskedést a megvásárolt kriptovalutával – további 15 dollárt kapsz USDT-ben.

Fontos, hogy mindezen tevékenységek a kampány ideje alatt történjenek meg, amely június 19. és június 26. (UTC) között tart.


Figyelem! A promóciós ajánlatban szereplő feltételek az OKEx kriptotőzsde által adottak. Bármely, a kampánnyal összefüggésbe hozható veszteségekért a Kriptoworld.hu felelősséget nem vállal! A kampányban való részvétel teljesen önkéntes, a Kriptoworld.hu senkit nem kényszerít arra, hogy így tegyen. A jelen oldalon megjelenő írások és cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.