A Beam vezérigazgatója szerint „minden át fog állni a titkosított DeFi-piacra”

-

Június 29-én a Beam kriptovaluta átesett egy láncelágazáson, amely lehetővé tette a „titkosított DeFi-t” hálózatán.
A DeFi-k aranykorában hogyan tűnhet ki a Beam DeFi megoldása az olyan DeFi-kkel szmben, mint a COMP vagy a MakerDao? Alexander Zaidelson, a Beam vezérigazgatója beszélt erről.

A Beam láncelágazása lehetővé tette a titkosított vagyonokat, vagyis Beam CA-t, így független tokenek kiadása is elérhetővé vált a Beam blokkláncán. Ezzel a DeFi–piacok kihasználhatják a Beam olyan előnyeit, mint a titkosítást és a skálázhatóságot.
Zaidelson szerint a titkosított DeFi „pénzügyi szolgáltatások egy olyan hálózata, amely teljes mértékű titkosítással, jó felhasználhatósággal és ellenőrizhetőséggel rendelkezik.”
Zaidelson elismerte, hogy az olyan DeFi-szolgáltatások, mint a Compound és a Maker, „stabil pénzügyi eszközök.” Szerinte nincs párhuzam a DeFi-k berobbanása és a 2017-es ICO-bumm között, mivel az ICO-k „hamis ígéretekre épültek és az emberek csak pénzt buktak rajtuk.”

Azt is kiemelte, hogy a Beam DeFi miben különbözik a többitől:

 „A többi DeFi az Ethereum hálózatára épül, amely az adatvédelem ellentetje. A Beam titkosított DeFi több funkcióval bír, emellett teljes pénzügyi bizalmasságot, jobb felhasználhatóságot és a tranzakciók ellenőrzésének lehetőségét nyújtja.”

Amikor arról kérdezték, hogy miben különbözik a Beam DeFi, a COMP és a Maker célközönsége, azt felelte: „mindenkinek szüksége van adatai védelmére, így idővel mindenki átáll a titkosított DeFi-re.”
A Compound COMP tokenje megjelenése óta jelentős sikereknek örvend. A COMP egyetlen nap alatt átvette a vezetést a Makertől (MKR) a decentralizált pénzügyek piacán.

Olvastad már? A leghíresebb piramisjátékok a kriptovaluta világában

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!