Az MMA az új játékával a Web3-at veszi célba

-

A One Championship, egy szingapúri vegyes harcművészetek (MMA) márkája az Animoca Brands-szel együttműködve egy Web3-mal bővített, non fungible tokeneket (NFT-ket) tartalmazó mobil stratégiai harcjátékot hoz létre.

A One Fight Arena elnevezésű játék 2024 elején jelenik meg, a játékosok tesztelése pedig a tervek szerint még idén megkezdődik.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A harcosokat NFT-k fogják ábrázolni.

A játékban az MMA-sportolók NFT-kké alakulnak majd át, így a játékosok minden egyes ritka karakterről hiteles és statisztikai adatokat kapnak.

Ez a funkció lehetővé teszi majd a játékosok számára a harcosok gyűjtögetését és kereskedelmét, új tulajdonosi szintet adva a játékhoz.

A játék emellett az egyes harcosok tapasztalatát is szimulálni kívánja, kezdve a harci karrierjük kezdetétől.

A játék mobiljátékként fog megjelenni azok számára, akik teljesen ingyenesen, token nélkül szeretnének játszani.

Azok azonban, akik szeretnének az NFT-kkel foglalkozni, hozzáférhetnek majd a digitális játéknak otthont adó játékélményhez.

A One Championship társalapítója és csoportelnöke, Hua Fung Teh szerint a játék új élményt nyújt majd az MMA rajongóknak, amely mélyebb szinten foglalkozik majd a márka globális rajongótáborával.

A Web3 játékágazat tovább halad előre

Az Animoca Brands és a One Championship azon lépése, hogy az NFT-ket beépítik az MMA-játékba, azért történt, mert Ázsia egyre inkább a Web3-játékok elsődleges piacává válik.

A DappRadar e hónapban közzétett jelentése szerint Ázsia végül a teljes Web3 játékpiac 80%-át birtokolhatja.

Az elmúlt hónapokban más iparági szereplők is csatlakoztak ehhez a véleményhez, jelezve, hogy a szerencsejátékok jövője még inkább a blokklánc-technológiára és az NFT-kre hagyatkozhat.

Az Animoca Brands ügyvezető elnöke, Yat Siu úgy véli, hogy a One Championshipgel való partnerség újszerű játékélményt nyújt majd a világ legnagyobb harcművészeti szervezetének rajongóinak.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Azt is megjegyezte, hogy a partnerség, amely a játék létrehozásának ötletét megszülte, lehetővé teszi a sportág rajongóinak, hogy a játékszektorban egy ideje már nem látott legmagasabb szintű játékhoz jussanak.

zeta

Olvastad már?

Kiemelt kép:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!