Filecoin technikai elemzés 04.28.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Filecoin

A Filecoin árfolyamelemzése ma értékcsökkenést jelez, de a medvés momentum jelenleg nem fenyegető. Mivel a  reggel folyamán a piaci eladási nyomás erősödött, az árfolyam 5,38 dollárig esett.

2023. április 22. óta a FIL/USD pár konszolidálódik, de mivel a valuta jelenleg tartja az árfolyamszintjét, a következő napokban kitörésre kell számítani. Az árfolyam a mozgóátlag értékéhez közelít az eladási nyomás miatt.

Bár a vevők visszahúzódnak, ami segíti a lejtmenetet, a medvés lendület már nem olyan erős, mint korábban.

A trend a nap hátralévő részében változhat, de ha a medvés trend fennmarad, az árfolyam a jelenlegi szintjén túl is csökkenhet.

Az elmúlt néhány órában a FIL értéke némileg csökkent, a cikk írásakor 5,407 dolláron áll, de még tovább csökkenhet.

A FIL/USD pár az elmúlt héten körülbelül 3,56 százalékot veszített értékéből, de a tegnapi bullish piacnak köszönhetően az érme még mindig 1,64 százalékos nyereséget jelent az elmúlt 24 órában.

A mozgóátlag (MA) a napos grafikonon 5,34 dollárral az árfolyamszint alatt áll.

A Bollinger-sávok végpontjai távolodnak egymástól, ami nagy volatilitást jelez, a felső végpont a 6,576 dolláros értéknél jelenti az ellenállást, az alsó végpont pedig a 4,939 dolláros értéknél a legerősebb támaszt.

A relatív erősség index (RSI), amely a 43-as indexre esett, szintén csökken az idő múlásával az eladási aktivitás miatt.

Az RSI görbe is azt jelzi, hogy a medvék irányítanak, a coin várhatóan a mai napon továbbra is konszolidációban marad, és jelenleg nem várható kitörés semmilyen irányba.

filecoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!