Nagy játék érkezik a Cardano-hoz

-

A Cardano ökoszisztéma hamarosan egy új játékot üdvözölhet a Dead Pxlz-től, a non-fungible token (NFT) térben működő projektből.

A Paima Studios, a Paima Engine mögött álló fejlesztő a Twitteren keresztül jelentette be, hogy a Dead Pxlz az ő technológiájukat használja a közelgő PXL Wars játék létrehozásához.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Sebastien Guillemot, a Cardano közösség aktív tagja a Twitteren osztotta meg lelkesedését, kijelentve: „Nagy játék érkezik a Cardano ökoszisztémába”.

A Paima Engine egy Web3 motor, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy web2-es készségek felhasználásával on-chain Web3 játékokat készítsenek.

A Paima Studios aktívan dolgozik azon, hogy a motorját használó cégek sokszínű ökoszisztémáját létrehozza, és tervei szerint az év végére bővíti felhasználói bázisát.

A Dead Pxlz-szel való partnerség jól mutatja a motor potenciálját a blokklánc alapú játékszférában.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Paima ökoszisztéma a játékfejlesztési támogatás mellett számos B2B-partnert is magában foglal, amelyek segíthetik a Dead Pxlz-hez hasonló projektek sikerét.

A partnerek között olyan jól bejáratott vállalatok, mint a Globant, és olyan gyorsítók, mint a Genius X.

A Paima ökoszisztéma erőforrásokat és támogatást kínál a Dead Pxlz-hez hasonló vállalatok számára, amelyek azon dolgoznak, hogy projektjeiket piacra dobják.

zeta

Olvastad már? Egy európai bank a kriptopénzek piacára lép

Kiemelt kép: Ben Jonas

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 60 ezer dollárral kapcsolatos aggodalmak miatt a kriptopiac érzi a borzongást

A Bitcoin (BTC) közelmúltbeli felfutása nagy reményt keltett a kriptoterületen az elmúlt hónapokban. A BTC közelmúltbeli árfolyammozgásai azonban teljes mértékben megváltoztatták az árfolyamot. Mozgatók, megrendítők és...

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!