Nagy játék érkezik a Cardano-hoz

-

A Cardano ökoszisztéma hamarosan egy új játékot üdvözölhet a Dead Pxlz-től, a non-fungible token (NFT) térben működő projektből.

A Paima Studios, a Paima Engine mögött álló fejlesztő a Twitteren keresztül jelentette be, hogy a Dead Pxlz az ő technológiájukat használja a közelgő PXL Wars játék létrehozásához.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Sebastien Guillemot, a Cardano közösség aktív tagja a Twitteren osztotta meg lelkesedését, kijelentve: „Nagy játék érkezik a Cardano ökoszisztémába”.

A Paima Engine egy Web3 motor, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy web2-es készségek felhasználásával on-chain Web3 játékokat készítsenek.

A Paima Studios aktívan dolgozik azon, hogy a motorját használó cégek sokszínű ökoszisztémáját létrehozza, és tervei szerint az év végére bővíti felhasználói bázisát.

A Dead Pxlz-szel való partnerség jól mutatja a motor potenciálját a blokklánc alapú játékszférában.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Paima ökoszisztéma a játékfejlesztési támogatás mellett számos B2B-partnert is magában foglal, amelyek segíthetik a Dead Pxlz-hez hasonló projektek sikerét.

A partnerek között olyan jól bejáratott vállalatok, mint a Globant, és olyan gyorsítók, mint a Genius X.

A Paima ökoszisztéma erőforrásokat és támogatást kínál a Dead Pxlz-hez hasonló vállalatok számára, amelyek azon dolgoznak, hogy projektjeiket piacra dobják.

zeta

Olvastad már? Egy európai bank a kriptopénzek piacára lép

Kiemelt kép: Ben Jonas

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!