Az FTX natív tokenje 80%-ot emelkedik a tőzsde visszatérési tervei közepette

-

Az FTX natív tokenje, az FTT lenyűgöző, 80%-os árfolyam-emelkedést produkált az egykor csődbe ment kriptopénz-tőzsde visszatérésének tervei közepette.

Az ára 1,31 dollárról 2,45 dollárra szökött fel, miután az FTX bejelentette, hogy sikeresen visszaszerezte a több mint 7,3 milliárd dollárnyi készpénzt és likvid kriptoeszközöket.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A tőzsde ügyvédje, Andy Dietderich nemrég elárulta, hogy a vállalat fontolgatja a vitatott kriptotőzsde újraindítását az idei év második negyedévében.

A CoinGecko szerint az FTT 24 órás kereskedési volumene elérte a 364 millió dollárt, a token ára 1,31 és 2,74 dollár között mozgott.

Az FTT még mindig 97,06%-kal maradt el a rekordmagas értékétől.

Minden idők legmagasabb értékét 84,18 dolláron érte el 2021 szeptemberében, de ezt követően 2022 decemberében minden idők legalacsonyabb értékére, 0,827479 dollárra zuhant, miután a tőzsde csődöt jelentett és az alapítót, Sam Bankman-Friedet letartóztatták.

Az FTT árfolyamának közelmúltbeli emelkedése ellenére a kritikusok aggályokat fogalmaztak meg a kriptotőzsde megbízhatóságával kapcsolatban.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Egyes kritikusok a decentralizáció problémájára mutattak rá, mondván, hogy az gyakran könnyen replikálható érméket eredményez, amelyek minden belső fedezet nélkül tartják az értéket.

Ez a szkepticizmus rávilágít a digitális valuták fenntarthatóságáról folyó vitára, különösen az FTX-hez hasonló vitatott tőzsdékkel összefüggésben.

Az FTX és natív tokenjének, az FTT-nek a jövője továbbra is bizonytalan, mivel a tőzsde megpróbálja újra megvetni a lábát a kriptopiacon.

zeta

Olvastad már? Argentína jóváhagyja a Bitcoin határidős szerződéseket

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Winklevoss ikrek társtulajdonosok lettek egy fociklubban

A Winklevoss ikrek a Real Bedford FC csapatában szereztek részesedést, az ismert bitcoin-rajongó, Peter McCormack fociklubjában. A terveik szerint a klubot a legjobbak közé akarják...

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!