Háromszögek a sikeres kereskedéshez

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

A háromszög mintáknak három fő változata van, és gyakran tudjuk azonosítani ezeket a piacokon.

háromszög
szimmetrikus, emelkedő, ereszkedő,

Ezek a minták nagyobb rálátást nyújtanak a kereskedőknek a jövőbeli ármozgásra és a jelenlegi trend lehetséges folytatására.

Azonban nem minden háromszögalakzat értelmezhető ugyanúgy, ezért fontos, hogy minden háromszögmintát külön-külön megértsünk.

Háromszögminták főbb témái:

  • A háromszögminta meghatározása
  • Szimmetrikus háromszögek magyarázata
  • Felszálló és leszálló háromszögminták
  • A háromszögmintákkal való kereskedés során megjegyzendő legfontosabb pontok

Mi a háromszög minta?

A háromszög minta egy konszolidációs minta, amely a trend közepén fordul elő, és általában a meglévő trend folytatását jelzi.

A háromszög diagramminta két konvergáló trendvonal megrajzolásával jön létre, miközben az ár ideiglenesen oldalirányban mozog.

A kereskedők gyakran keresik az ezt követő kitörést, az előző trend irányába, mint a kereskedésbe való belépés jelét.

háromszög alakú mintázat

Szimetrikus hárömszögek

A szimmetrikus háromszöget tekinthetjük a háromszögminta minden változatának kiindulópontjának.

Ahogy a neve is sugallja, a háromszöget két konvergáló trendvonal rajzolása után láthatjuk a grafikonon.

A különbség a szimmetrikus és a többi háromszögminta között az, hogy a szimmetrikus háromszög semleges minta, és nem hajlik egyik irányba sem.

Bár maga a háromszög semleges, mégis a meglévő trend irányát részesíti előnyben, és a kereskedők a trend irányába történő kitöréseket keresik.

csökkenő felső trendvonal, emelkedő alsó trendvonal

 

Szimmetrikus háromszög kereskedési stratégia

A háromszögek hatékony mérési technikát biztosítanak a kitörés kereskedelméhez, és ez a technika adaptálható és alkalmazható a többi variációra is.

A felső és az alsó trendvonal közötti függőleges távolság mérhető és felhasználható a megfelelő célpont előrejelzésére, amint az árfolyam kitört a szimmetrikus háromszögből

Fontos megjegyezni, hogy a tökéletes szimmetrikus háromszög megtalálása rendkívül ritka, és a kereskedőknek nem szabad elhamarkodottan érvényteleníteniük a tökéletlen mintákat.

A kereskedőknek meg kell érteniük, hogy a háromszögelemzés kevésbé szól a tökéletes minta megtalálásáról, mint inkább arról, hogy megértsék, mit kommunikál a piac az ármozgásokon keresztül.

profitkivételi cél

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

2000 dollár lehet a tényleges Ethereum cél?

Az Ethereum, a második legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, a közelmúltban egy mérsékelt, 5%-os árfolyam-ugrást produkált az elmúlt héten. Ez az ármozgás azonban egybeesik a kereskedők jelentős...

A dollár katasztrofális helyzetbe kerülhet

Peter Schiff, az ismert aranyrajongó és közgazdász szerint az USA államadóssága, az ország gazdasága, és a dollárra leselkedő veszély nem múlt el. A politikusok nemrégiben...

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!