Mike Novogratz: „a Bitcoin eléri a 40.000 dollárt, itt a kulcstényező”

-

Mike Novogratz kriptopénz befektető és a Galaxy Digital vezérigazgatója nemrég azt jósolta, hogy a Bitcoin a 40.000 dollárt, feltéve, hogy a Federal Reserve leállítja a kamatemeléseket és elkezdi csökkenteni a kamatokat – írja a Bloomberg.

Novogratz szerint longolni az aranyat, az eurót, a Bitcoint és az Ethereumot ezeket az eszkőzöket említette a „legegyértelműbb” kereskedésekként, amelyek mindegyike profitálhat a Fed várható politikai változásaiból.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Miután a Bitcoin nemrég áttörte a 30.000 dolláros mérföldkövet, Novogratz arra számít, hogy a kriptopénz konszolidálódni fog, mielőtt a 40.000 dolláros határ felé mozdulna, feltéve, hogy a Fed intézkedései összhangban vannak a várakozásaival.

Ezzel szemben azt prognosztizálja, hogy a részvények idén „tartományon belül” maradnak, megjegyezve, hogy viszonylag magas áraik miatt, nem különösebben vonzóak a befektetők számára.

Egy korábbi CNBC-interjúban Novogratz megosztotta meglátásait a Bitcoin 30.000 dollár fölé emelkedésével kapcsolatban, és a rallyt elsősorban a kriptoközösségnek, nem pedig a nagy intézményi szereplőknek tulajdonította.

Hangsúlyozta, hogy az elfogadási ciklus jellemzően felgyorsul az árak emelkedésével. Meglátjuk, hogy Novogratz legújabb előrejelzése beigazolódik-e vagy sem.

zeta

Olvastad már? Warren Buffet ismét kritizálta a Bitcoint

Forrás: u.today

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Winklevoss ikrek társtulajdonosok lettek egy fociklubban

A Winklevoss ikrek a Real Bedford FC csapatában szereztek részesedést, az ismert bitcoin-rajongó, Peter McCormack fociklubjában. A terveik szerint a klubot a legjobbak közé akarják...

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!