Az elemzők szerint a legjobb kriptok a piaci csökkenése ellenére

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac jelenleg egy összetett környezetben navigál, mivel a befektetők és a piaci szereplők várják a közelgő Bitcoin Halving eseményt, amely várhatóan 2024. április 22-én, a korai órákban fog bekövetkezni.

Ez a körülbelül négyévente bekövetkező esemény, amely a Bitcoin szűkösségének fenntartása érdekében történik, történelmileg jelentős árfolyam-emelkedés katalizátora volt. A piaci hangulat azonban megoszlik.

Egyfelől a Bitcoin az elmúlt két hétben figyelemre méltó hullámzást produkált, több mint 21%-kal emelkedett, és elérte az 50.000 dolláros éves csúcsot, ami bikás hangulatot keltett a befektetők körében.

Az optimizmust tovább erősítik a felezési esemény potenciális előnyei, és sokan fogadnak arra, hogy a Bitcoin fenntartja emelkedő pályáját, és esetleg túlszárnyalja a 69 000 dolláros történelmi csúcsát.

Ha a piac visszaesik is, van még néhány altcoin, amely még erősebb nyereségre számíthat. Mai cikkünkben a legerősebb jelöltek közül fogunk néhányat megvitatni.

A folytatás előtt fontos egy lépést hátrébb lépni, és megjegyezni, hogy a lista nem tekinthető véglegesnek, mivel a kriptokereskedés világában nincsenek garanciák.

Csatlakozzon a nyüzsgéshez: ScapesMania listázása a láthatáron!

Lehet, hogy a számok elkápráztatnak, de a ScapesMania sikerét a 60.000 fős közösség táplálja.

A számok mögött a közös vízió, az aktív részvétel és a decentralizált irányítás áll.

A ScapesMania úttörő szerepet tölt be az alkalmi játékok területén, ahol a piac 2027-re 19,12 milliárd dollár fölé fog emelkedni.

A Web3 rajongóit felkérték, hogy ragadják meg a növekedési lehetőségeket, a projekt ennek a fejlődő ágazatnak az élvonalába pozícionálja magát.

kripto

Stratégiai fejlesztés és terjeszkedés

A vezérigazgató által nemrégiben készített AMA-ban kiemelték, hogy a ScapesMania stratégiája aprólékos.

A koncepció kialakításától a termék tökéletesítéséig minden lépés megfontolt.

Olyan innovatív mechanizmusokkal, mint a visszavásárlás, a égetés és a staking, a projekt célja a tokenek kiemelkedő teljesítménye.

Merülj el a ScapesMania-ban az előnyök széles választékáért:

  • Robusztus, tőzsdei bevezetés utáni marketingstratégia a fenntartható közösségi elkötelezettség érdekében.
  • Átgondolt tokenkezelési terv, amely biztosítja a stabilitást és a hosszú távú növekedést.
  • TGE időzítés optimalizálva a maximális hozam érdekében.
  • A szűkös token-kínálat potenciálisan növeli az értéket.
  • Portfólióbővítési lehetőségek új projektekkel.
  • Kiegyensúlyozott tokenomika strukturált megszolgálási ütemtervekkel.
  • Listázások a DEX-en és a CEX-en egyaránt a likviditás és a hozzáférhetőség érdekében.
  • Alapos ellenőrzés a BlockSafu által, ami erősíti a biztonsági bizalmat.
  • Fokozott láthatóság a kripto nyomkövetőkön, ami még több tulajdonost vonz.

kripto

Közösségi érdeklődés

A ScapesMania felgyorsult, több mint 60.000 követőből álló és egyre növekvő közösséggel.

A projekt hitelességét növeli, hogy kripto influencerek támogatják.

A globális bloggerek pozitív visszajelzései a ScapesMania potenciáljával kapcsolatos valódi izgalmat tükrözik a közösségen belül.

A legvégső lehetőség vár

Lekésted az előértékesítést vagy a nyilvános eladást? Ne félj! A ScapesMania tőzsdei bevezetésére készül, ragadd meg a lehetőséget, hogy csatlakozz egy sikerre felkészült, fejlődő ökoszisztémához.

Egyértelműbb jövőkép, erősebb lendület és nagyobb potenciál, itt az ideje cselekedni.

Ne várj tovább. Csatlakozzon a ScapesMania forradalmához még ma. Iratkozz fel a listázási értesítésekre, és biztosítsd a helyed ebben a sorsfordító projektben.

>>> Szerezd meg a listázási értesítést – ne hagyd ki az esélyt <<<

Ethereum (ETH): A Piac dinamikájába és jövőbeli pályájába való bepillantás

Az Ethereum (ETH), a piaci kapitalizáció alapján második legnagyobb kriptopénz, az utóbbi időben a figyelem középpontjába került a jelentős fejlemények és piaci mozgások miatt.

A 3 milliárd dollárt meghaladó piaci tőkeértékkel az Ethereum (ETH) elkerülte, hogy a SEC nem regisztrált értékpapírrá minősítse, ami kulcsfontosságú pillanat, amely aláhúzza a megfelelőségét és stabilitását a változékony kriptopiacon belül.

Az Ethereum ETF-ek körüli várakozás, amelyeket esetleg még ebben az évben jóváhagynak, tovább növeli a pozitív piaci hangulatot.

2024 február elején az Ethereum árfolyama 2330 dollár körül mozgott, ami a rugalmas fellendülést és a pozitív piaci hangulatot tükrözi.

Az Ethereum (ETH) árfolyam-előrejelzések széles skálán mozognak, egyes előrejelzések szerint 2025-re 3.224 és 17.944 dollár közé emelkedhet.

Ez a nagy szórás egyrészt egyes befektetők optimista kilátásait, másrészt a kriptopénzpiacok eredendő kiszámíthatatlanságát jelzi.

Az Ethereum (ETH) ütemterve olyan jelentős hálózati fejlesztéseket tartalmaz, mint a Deneb és a Cancun, amelyek célja a skálázhatóság és az interoperabilitás javítása.

E fejlesztések potenciálisan növelhetik az Ethereum (ETH) vonzerejét a fejlesztők és a felhasználók számára, ami hozzájárulhat az árfolyam hosszú távú emelkedéséhez.

A szabályozási bizonytalanságok és a más blokkláncok által támasztott verseny azonban kihívást jelent az Ethereum (ETH) dominanciája szempontjából.

A fejlesztések sikeres végrehajtása és az Ethereum-alapú alkalmazások szélesebb körű elterjedése jelentősen befolyásolhatja a piaci pályáját.

Arbitrum (ARB): Az Ethereum ökoszisztémájának bővítése

Az Arbitrum (ARB), az Ethereum layer 2 skálázási megoldása a tranzakciók hatékonyságának javítását és a költségek csökkentését célozza.

A 2023 szeptemberében tapasztalt piaci visszaesés ellenére az Arbitrum (ARB) ellenálló képességről tett tanúbizonyságot az ökoszisztémáját erősítő stratégiai partnerségekkel és fejlesztésekkel.

A The Graph-ral történő integráció és a mainnet elindításának várakozása kulcsfontosságú tényezők, amelyek befolyásolhatják az Arbitrum (ARB) talpra állását és jövőbeli növekedését.

Az Arbitrum (ARB) árfolyama 2024. január elején körülbelül 1,80 dolláron állt, a 2024-re vonatkozó előrejelzések 2,43 és 4,46 dollár között mozogtak.

Ezen előrejelzések óvatosan optimista kilátásokat tükröznek az Arbitrum számára, ami a mainnet sikeres bevezetésétől és az Ethereum ökoszisztémán belüli további elfogadásától függ.

Az Arbitrum (ARB) jövője attól függ, hogy képes-e javítani az Ethereum skálázhatóságát és felhasználói élményét.

A jövőbeni kiszállásokra fenntartott 560 millió OP tokenjével az Arbitrum (ARB) készen áll arra, hogy ösztönözze a részvételt és elősegítse az élénk ökoszisztéma kialakulását.

A Layer 2 megoldások versenyhelyzete és a szélesebb körű piaci volatilitás azonban továbbra is jelentős kihívást jelent.

Optimism (OP): Navigálás a magasságokban és a mélypontokon

Az Optimism (OP) a napokban került a címlapokra a negyedik airdropjával, amikor 41 millió dollárnyi OP-tokent osztott szét az NFT művészek között, ami aláhúzza a digitális alkotók támogatása iránti elkötelezettségét.

Bár az Optimism (OP) közel 12%-kal esett vissza az eddigi csúcsához képest, a közösségi elkötelezettséget jutalmazó és a növekedést elősegítő kezdeményezések az ökoszisztéma építésének stratégiai megközelítését tükrözik.

Az Optimism (OP) árfolyama jelentős ingadozást tapasztalt, 4,10 dolláros csúcsot ért el, mielőtt visszaeséssel szembesült volna.

Ez az ingadozás rávilágít a kriptopiac spekulatív jellegére és a stratégiai fejlesztéseknek a befektetői hangulatra gyakorolt hatására.

Az Optimism (OP) pályáját valószínűleg az fogja befolyásolni, hogy képes lesz-e fenntartani a lendületet a airdrop stratégiájában és tovább integrálódni az Ethereum ökoszisztémába.

Noha a növekedési potenciál megvan, különösen a folyamatos innováció és a közösségi elkötelezettség révén, a piaci dinamika és a más skálázási megoldások által támasztott verseny kihívást jelent a hosszú távú pozíciója szempontjából.

Algorand (ALG): A jövő pénzügyeinek úttörője

Az „Ethereum-gyilkosnak” tervezett Algorand (ALG) platformot kínál a decentralizált pénzügyi (DeFi) alkalmazások nagyobb sebességgel és hatékonysággal történő fejlesztéséhez.

Annak ellenére, hogy az Algorand (ALG) kihívásokkal nézett szembe, többek között a SEC vádjait követő jelentős áreséssel, ellenálló képességről tett tanúbizonyságot.

Az olyan projektekben való részvétele, mint az OpenWallet Foundation és a digitális euró kibocsátása a platformján, kiemeli a változatos alkalmazásokban rejlő lehetőségeket.

A 2024-re vonatkozó árfolyam-előrejelzéssel, amely 0,2465 és 0,53 dollár között mozog, az Algorand (ALG) piaci kilátásai óvatosan optimistának tűnnek.

Ezek az előrejelzések azt sugallják, hogy az Algorand (ALG) fellendülésében és növekedési potenciáljában hisznek, amelyet a technológiai fejlődés és a fokozott elfogadás hajt.

Az Algorand (ALG) jövője attól függ, hogy képes-e leküzdeni a szabályozási akadályokat és kihasználni a technológiai újításokat.

A hálózat decentralizáltabb architektúra felé való elmozdulása és a konszenzus ösztönzésének bevezetése a helyes irányba tett lépések.

Azonban az Algorand (ALG) azon képessége, hogy vonzza a felhasználókat és a fejlesztőket, a kedvező piaci feltételekkel párosulva, döntő fontosságú lesz a hosszú távú siker szempontjából.

Következtetés

Az egész piacra kiterjedő visszaesés, bár ijesztő esemény, mégis tökéletes alkalom arra, hogy nagyszerű ajánlatokat vegyen fel, különösen, ha van elég olyan érme a portfóliójában, amely a korrekció ellenére is pénzt termel.

Ilyen érme lehet például a ScapesMania – az alkalmi játékprojekt valóban ígéretesnek hangzik, és a tulajdonosok bármilyen piacot kihasználhatnak vele.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Bejelentések: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!