Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik.

Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva.

Közülük a SOL, a DOT, a TON, az OP és a BLP azok, amelyekre figyelni kell, az előrejelzések szerint jelentős növekedés várható.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A befektetők szemmel tartják ezeket az ígéretes coinokat, készen állva a potenciális fellendülésre, amely történelmileg a Bitcoin feleződését követi.

A színpad készen áll, és nagy a várakozás arra, hogy ezeknek az altcoinoknak az átalakulási időszaka lehet.

A BlastUP vírusként terjed, néhány hét alatt 4,6 millió dollárt gyűjtve

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrég hullámokat vert a kriptovilágban a lenyűgöző debütálásával: 4,6 millió dollárt gyűjtött össze néhány hét alatt.

Számos okos befektető igyekszik megvenni a BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökne.

altcoin

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, többek között egy Airdrop-ban való részvételben , az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakban, valamint a stakingen keresztüli kamatszerzés lehetőségében.

A BlastUP kitűnik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a TVL hatodik legnagyobb blokklánca által támogatott Blast valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások indítóalapjaként.

A BlastUP mottójával Gyorsabban nőj, többet keress, a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Aki most csatlakozik a BlastUP-hoz, az egy olyan projekt részévé válik, amely arra készül, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az egekbe szöknek <<

A Solana árfolyammozgása és stabilitása

A Solana jelenlegi árfolyama 118,70 és 184,63 dollár között ingadozik. A múlt héten a SOL értéke körülbelül 14,68%-ot esett, míg a havi csökkenés valamivel magasabb, 16,74%.

Fél évre visszatekintve azonban hatalmas, 539,46%-os emelkedés tapasztalható.

A SOL ármozgása impulzív és korrekciós viselkedés keverékét jelzi, a közelmúltbeli tendenciák a magasabb árfolyampontokról való visszavonulást mutatják.

A SOL árfolyam-előrejelzésének figyelembe kell vennie mind a közelmúltbeli csúszást, mind a hat hónappal korábbi jelentős nyereséget.

A közeli ellenállással 217,68 dollárnál a SOL-nak van helye az emelkedésre, ha a piac kedvez neki, ugyanakkor a 85,82 dolláros támasz felett kell maradnia ahhoz, hogy megőrizze felfelé irányuló potenciálját.

A vegyes mutatók, mint az RSI és a sztochasztikus mérsékelt lendületet sugallnak, míg a mozgóátlagok stabil kilátásokat nyújtanak, esetleg egy konszolidációs fázisra utalnak, mielőtt bármilyen jelentős árváltozást tapasztalnánk.

A Polkadot árfolyam áttekintése és előrejelzései

A Polkadot az elmúlt időszakban változatos mozgásokat tapasztalt. Az elmúlt héten az értéke 18,39%-kal csökkent.

Az elmúlt egy hónapot tekintve a csökkenés meredekebb, 34,32%. Az elmúlt hat hónapban azonban lenyűgöző, 93,46%-os emelkedés volt tapasztalható.

Az árfolyam jelenleg 5,36 és 8,74 dollár között ingadozik. Az árfolyammozgás impulzív kiugrásokat és korrekciós mélyedéseket egyaránt mutat.

A DOT leendő árfolyamának megjóslása trükkös lehet. A jelenlegi lendülete közelebb van a közelmúltbeli tartomány felső határához, ami arra utal, hogy a legközelebbi ellenállás elérésének lehetősége 10,62 dollárnál van.

Amennyiben ezt áttörné, a következő célpont a 14,01 dollár lehet. Ha viszont visszafordul, akkor a 3,84 dolláros támaszszinteket tesztelheti, és esetleg tovább eshet, ha a piac ellene fordul.

A technológia iránti lelkesedés és a piaci trendek egyaránt meghatározzák a DOT további útját.

A Toncoin árfrissítése: Jelentős nyereség, ahogy a lendület növekszik

A Toncoin lenyűgöző nyereséget ért el: heti 31,85%-os emelkedés, havi 81,58%-os ugrás és az elmúlt hat hónapban hatalmas, 235,97%-os emelkedés.

Az 5,29 és 7,98 dollár között kereskedik, az árfolyam erős emelkedő tendenciát mutat, és jelenleg push fázisban van, az RSI 64,65-nél áll, ami arra utal, hogy a vevők aktívak.

Előretekintve, a felfelé irányuló mozgások közelebb vihetik a TON-t a 9,18 dolláros ellenálláshoz, mivel az olyan mutatók, mint a 80,30-as Stochastic erős vételi nyomást jeleznek.

Mivel a 6,98 és 6,77 dolláros átlagok támogatják az emelkedő tendenciát, az optimizmus indokolt, bár a 11,87 dolláros második ellenállás elérése időbe telhet.

Az óvatos kereskedők azonban megjegyzik, hogy a jelenlegi árak az eladókat is vonzhatják, és potenciálisan tesztelhetik a 3,81 dolláros támaszt.

Az Optimism altcoin ármozgás és előrejelzés

Az Optimizmus (OP) kriptó élénk árfolyammozgást látott. Az elmúlt héten mintegy 25%-ot esett az értéke, a múlt hónaphoz képest pedig több mint 37%-ot esett.

Fél évre visszatekintve azonban majdnem megduplázódott az ára. A jelenlegi ár 1,64 és 3,22 dollár között mozog, ami azt sugallja, hogy a közelmúltban felfelé és lefelé váltakoztak az árak.

Előretekintve, az Optimism (OP) árfolyamának van esélye az emelkedésre, az ellenállás 4,10 dollárnál van, ami áttörés esetén potenciálisan megnyitja az utat az 5,68 dollárig.

De csökkenhet is, a támasz 0,95 dollárnál van. A piacok most úgy tűnik, hogy melegek az OP-hez, de okos dolog figyelni a jó és a rossz lehetőségeket is.

Következtetés

A közelgő Bitcoin feleződés felkeltette az érdeklődést az olyan altcoinok iránt, mint a SOL, a DOT, a TON és az OP.

Lehet, hogy ezek a coinok rövid távon kevesebb akciót látnak majd, de még mindig érdemes figyelni őket. A BlastUP (BLP) azonban kiemelkedik az erős növekedési potenciállal.

A projekt egyedi koncepciója és a kiterjedt Blast ökoszisztémába való integrációja különösen ígéretes opcióvá teszi az altcoin-piacot figyelők számára.

A 2024-es bikafutás alatt a figyelem az ilyen lehetőségek felé fordul, és a BLP vezethet a teljesítménynövekedés tekintetében.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a Bitcoin címek felhalmozott a legtöbb BTC a legutóbbi rally során

A hét elején a Bitcoin (BTC) több mint 13%-ot emelkedett, és öthetes napi csúcsra, 71.400 dollárra zárta a napot, magával rántva a kriptopiac többi részét...

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!