Az elemző két forgatókönyvet azonosít a Bitcoin számára

-

A kriptoelemző Crypto Jebb egy jelentős chartmintát azonosított a Bitcoin esetében, amely potenciálisan 75.000 dollárig repítheti az árfolyamát.

Az elemző optimista hozzáállása

Egy friss videóban Jebb egy inverz fej és váll minta kialakulásáról beszél, amely a vezető kriptopénz lehetséges rallyját jelzi.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az inverz fej és váll mintázat Jebb szerint a Bitcoin árfolyamának bikás kilátásait mutatja. A minta fejétől a vállvonalig húzva Jebb egy 75.000 dolláros árcélt extrapolál.

Elmagyarázza, hogy ha a Bitcoin visszaesne 60.000 dollárig, kialakítva a minta jobb vállát, akkor az ezt követő pattanás jelentős emelkedő tendenciát indíthatna el.

Megemlíti, hogy abban a forgatókönyvben, ha a Bitcoin nem megy át a várt emelkedésen, és ehelyett akár 47.000 dollárig is leesik, a befektetők további időt kapnának arra, hogy a hosszú távú felértékelődésre esélyes eszközökbe fektessenek.

A Bitcoin példáján keresztül kifejezte meggyőződését, hogy a rövid távú áringadozásoktól függetlenül a jövőben valószínűleg jóval többet fog érni.

„Szerintem a Bitcoinnak szüksége lesz egy nagyobb korrekciós mozgásra, és szerintem a 47.000 dollár nagyon, nagyon, nagyon is benne van a pakliban, olyan okokból, amelyeket már más videókban is megvitattunk. De a tény az, hogy akár felfelé megy a piac, akár lefelé, mi képesek vagyunk felkészülni” – mondta.

Jebb elismerte ugyan a Bitcoin árfolyamának közelmúltbeli korrekciós mozgását, de továbbra is optimista a hosszú távú kilátásokkal kapcsolatban.

Kifejtette a stratégiai befektetés fontosságát és az erős növekedési potenciállal rendelkező eszközökbe vetett bizalom fenntartását az idő múlásával.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Jebb a Bitcoin potenciális rallyjának tágabb értelemben vett következményeit is kiemeli, megjegyezve, hogy az pozitívan befolyásolhatja a teljes kriptopénzpiacot.

Ugyanakkor Jebb továbbra is óvatos marad, és elismeri a Bitcoin árfolyamának további korrekciójának lehetőségét.

elemző

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Tovább húzódik a SEC jogi eljárása a Ripple ellen

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Notcoin (NOT) árelemzés: A kriptopiac feltörekvő játékosa

A Notcoin, egy népszerű Telegram-alapú kriptopénz, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó árfolyam-emelkedésen ment keresztül. Ez az emelkedés a kereskedési volumen lenyűgöző növekedésével jár együtt, amely...

A Cardano a 20-napos EMA alatt – 10 %-os csökkenés jele lehet a…

A Cardano (ADA) június 7-én a 20 napos exponenciális mozgóátlaga (EMA) alá esett, és azóta közel 10%-kal csökkent az értéke. A CoinMarketCap szerint a cikk írásakor...

Mexikó 3. leggazdagabb embere a bitcoin vásárlását javasolja

Ricardo Salinas Pliego, a Salinas csoport elnöke és Mexikó harmadik leggazdagabb embere határozottan támogatja a Bitcoint. A befektetőket az úttörő kriptovaluta vásárlására buzdítja. A mexikói milliárdos...

A jövedelemadó eltörlését javasolja Donald Trump

Donald Trump amerikai elnökjelölt és korábbi 45. elnök azt az ötletet vetette fel, hogy az országban szüntessék meg a jövedelemadót, és azt vámokkal helyettesítsék. Június 13-án...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!