A Solana jófiúja, a DOGEVERSE utolsó hívását intézi

-

Már igazán alig van időd vásárolni a Solana új multichain érméjéből, a Dogeverse-ből, hiszen az egy hónapja tartó előértékesítése kezd a vége felé menetelni.

A DOGEVERSE token cikkünk írásáig már több mint 13 millió dollárt hozott be a csapat konyhájára, ami igen közel van a 17 millió dolláros ICO cél teljesítéséhez.

Ezt a cross-chain kriptót a látható jelek szerint a Shiba Inu ihlette, és megnyerte a mém érme rajongók, valamint a kriptó szeretők szívét is.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Dogeverse család április vége óta a SOL-rajongókat is sok szeretettel várja, hiszen ekkor vezette be a hatodik natív láncát, a Solana-t.

Ezzel a lépésével társult egy olyan digitális gazdasághoz, amely jelenleg 3,95 milliárd dollár teljes zárolt értékkel (TVL), 1,15 millió aktív napi felhasználóval, és több mint 2.500 havi aktív fejlesztővel dicsekedhet.

A Dogeverse jófiúja több láncon is életképes, ami azt jelenti, hogy bárki megvásárolhatja az Ethereum (ETH), a BNB Smart Chain (BNB), a Polygon (MATIC), az Avalanche (AVAX), a Base (BASE) és a Solana (SOL) láncon.

A Dogeverse ICO-járól dióhéjban 

A DOGEVERSE csütörtökön 0,00031 dolláron áll, és ez már nem is fog változni az érme tőzsdén való indulásáig, tehát ez egy rögzített ár.

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a token valószínűleg most kapható utoljára ennyire alacsony áron, és mivel a nyílt piacra való kerülésével felfelé ívelhet az értéke, a növekedés határa csak a csillagos ég.

A Dogeverse április elején startolt előértékesítésének híre vírusszerűen terjedt,és emiatt hamar eladta a 200 milliárd tokenből álló soft cap készletét.

Szinte hihetetlen, de a projekt alig 48 órával az ICO kezdete után egyenesen 1 millió dollárt számlált. A csapat gyakorlatilag eladta az első két előértékesítési fordulóra szánt tokeneket, és ezzel igencsak felülmúlta a 6 napos első körre vonatkozó előzetes elvárásait. 

A Dogeverse a tervezettnél egy nappal korábban kezdte meg az ICO második szakaszát.

Ahhoz, hogy teljesüljön a hard cap cél, 200 milliárd token eladását tűzték ki célul, amelynek már csak alig van híja.

Ugyan az ICO lezárását eredetileg június 11-re tervezték, ám könnyen lehet, hogy a hatalmas kereslet miatt sokkal hamarabb bezárulnak a kapuk.

Eredeti terv szerint a további tokenekből eredő pénzeszközöket a decentralizált (DEX) vagy centralizált (CEX) tőzsdéken értékesítették volna. Most azonban már a likviditás erősítésére használják majd fel őket, hogy biztosítsák a tőke visszavásárlását.

Az érmetulajdonosoknak módja van arra, hogy a DOGEVERSE-t vásárlás után Ethereumon lekössék, és ezáltal passzív jutalmakat szerezzenek.

A csapat most azon ügyeskedik, hogy az ICO után beadja a CoinGecko és a CoinMarketCap listázási kérelmeket, de a későbbiekben a DEX és a CEX listázásokat is tervezik. 

Nézd meg a Dogeverse előértékesítését

Cosmo egy hiperugró, multi-chain jófiú

A piac 2013 végén ismerkedett meg a Dogecoin (DOGE) kutyás mém érmével, mely egy olyan vírusos mémre építette az alapjait, amelyet minden, a közösségi média berkein belül otthonos felhasználó ismert már. 

Azóta sok híresség tette már le a voksát a Dogecoin mellett, például a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk, Mark Cuban amerikai vállalkozó, valamint Gene Simmons és Snoop Dogg zenészek.

Dogeverse

Persze a Dogecoin sem szent. Főleg azért nem, mert a Bitcoin-on alapuló saját blokkláncot, az idejétmúlt Proof-of-Work (PoW) konszenzusmechanizmust alkalmazza a tranzakciók érvényesítésére.

Így azok a bányászok jutnak a legtöbb DOGE-hoz, akik a legnagyobb teljesítménnyel rendelkeznek. Arról pedig ne feledkezzünk meg, hogy csakúgy, mint a Bitcoin esetében, a DOGE bányászata is rengeteg energiát fogyaszt.

A Dogecoin-t a szintén kutyás mém-alapokra építkező Shiba Inu (SHIB), Floki (FLOKI), Bonk (BONK) és a DogWifHat (WIF) követte a sorban.

Ők már okosan az Ethereum, vagy a Solana blokkláncról származnak, amelyek kevesebb energiát emésztenek fel, mint a Bitcoin és a Dogecoin.

Persze eddig egyikük sem tudta letaszítani a trónjáról a domináns DOGE-t.

A szupernovában napvilágot látott Dogeverse szeretne változtatni ezen a tendencián. Erre erős esélye van, hiszen különlegesen módon képes univerzumokon átívelő hiperugrásokat megejteni.

Ez egy hat láncú érme, és mivel nem használja a PoW konszenzusmechanizmust, tisztább és zöldebb is, mint az elődje.

Látogass el a Dogeverse oldalára

A nyár a Dogeverse szezonja lesz?

A mém érmék igen gyakran követik a piacvezető tokenek hullámzásait. Így ha a Bitcoin és az Ethereum rallizik egy jót, vagy ha épp összeomlik minden, biztosak lehetünk benne, hogy a mém érmék követik őket.  

Érdemes lesz figyelni az áprilisi BTC-felezés hatásaira, valamint arra, hogy az Egyesült Államokban milyen hírek röppennek fel az Ethereum ETF-ek engedélyezésével kapcsolatban, hiszen ezen események több milliárd dollárral megdobhatják a piac értékét.

Staking jutalmaival, és szuper multi-chain tulajdonságával ez az új hiper-ugró kutyus rengeteg befektetőt levesz a lábáról.

Csatlakozz a  Dogeverse előértékesítéséhez mielőbb!

Közösségi csatornák: Twitter | Telegram

Nézd meg a Dogeverse előértékesítését

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

73 ezer dollárnál indulhat meg a bitcoin szárnyalása

A bitcoin árfolyamának a visszatérése 73.000 dollárra fontos fordulópont lehet az eszköz számára, de egyelőre nagy az ellenállás. Szökési sebesség A szökési sebesség egy olyan kifejezés, amelyet...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!