Az ETFSwap (ETFS) előértékesítése 1000%-os növekedést mutat a Binance és a Coinbase bevezetése előtt

-


Vendégbejegyzés


A folyamatosan változó kriptovilágban, amelyben a befektetők mindig a befektetéseikből származó profit maximalizálására törekszenek, az új Ethereum-alapú DeFi projekt, az ETFSwap (ETFS), a befektetők hangulatát a folyamatban lévő előértékesítéssel magához vonzotta.

Az új felület felkeltette a kripto rajongók és a befektetők figyelmét, miután az előértékesítése az előrejelzések szerint sziporkázó, 1000%-os árnövekedést mutatott a főbb tőzsdéken, például a Binance és a Coinbase tőzsdére való bevezetésének híre közepette.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a fejlődés az ETFSwap-ot (ETFS) 2024-re potenciálisan sikeres projektként állította be, amely izgalmas lehetőséget kínál a befektetőknek a jelentős megtérülésre.

A kripto szakértők által támogatott ETFSwap (ETFS) 2024-ben az egekbe szökhet.

A feltörekvő Ethereum-alapú decentralizált pénzügyi (DeFi) platform, az ETFSwap (ETFS) a kripto közösség tagjai fülébe jutott, mivel az élenjáró kripto ETF kereskedési platform izgalmas fogadtatásban részesült a digitális valuták világában.

Mindez a platform víziójának, innovatív infrastruktúrájának és potenciáljának köszönhető.

Az ETFSwap (ETFS) egy korszerű decentralizált pénzügyi (DeFi) platform, amely lehetővé teszi a felhasználók és a befektetők számára, hogy zökkenőmentesen birtokoljanak és fektessenek be különböző kriptovalutákba és tokenizált tőzsdén kereskedett alapokba (ETF).

Mindezt a hagyományos pénzügyi (TradFi) piacok és a DeFi hálózatok között meglévő szakadék áthidalásával éri el, lehetővé téve a felhasználók és befektetők számára, hogy különféle eszközökkel kereskedjenek, miközben élvezhetik a DeFi innovációját és rugalmasságát.

Nem csak a DeFi előnyeit élvezhetik, hanem lehetőséget kapnak arra is, hogy portfóliójukat a hagyományos eszközkereskedelmi osztályokon túlmutatóan diverzifikálják.

A felhasználók és a befektetők választhatják, hogy más szektorokba, például kriptopénz ETF-ekbe, energia, egészségügy, tőkeáttételes ETF-ekbe, fix kamatozású ETF-ekbe, technológiai vagy nyersanyag ETF-ekbe fektetnek.

Ez segít nekik abban, hogy bővítsék ismereteiket és potenciálisan megoszthassák a kockázatokat.

A megbízhatóságot és integritást előtérbe helyező platformként az ETFSwap (ETFS) optimalizálja a blokklánc-technológia lehetőségeit, hogy a felhasználók és a befektetők számára valós idejű on-chain tranzakciókat biztosítson.

A blokklánc technológiát az átlátható és biztonságos felületéről ismerik, amely biztosítja a felhasználókat és a befektetőket arról, hogy a kapott adatok tiszták és pontosak.

Ehhez hasonlóan a CyberScope, egy vezető kiberbiztonsági és kockázatértékelő cég auditálta az ETFSwap (ETFS) okosszerződéseit, amelyek biztonságosnak minősültek.

Az ETFSwap (ETFS) más digitális pénzügyi intézményektől azzal különbözteti meg magát, hogy nincs KYC-követelménye.

A felhasználóknak és a befektetőknek nem kell ellenőrzésen átesniük ahhoz, hogy kereskedési tevékenységet folytassanak a platformon. Ezzel megelőzhető a szabályozott szervek és közvetítők indokolatlan beavatkozása.

Ezenkívül a kereskedés szórakoztató és hatékony az ETFSwap (ETFS) piaci kereskedési, perpetual futures és tőkeáttételi szolgáltatásaival. A felhasználók és az ügyfelek folyamatosan, lejárati dátum nélkül kereskedhetnek eszközökkel, és a tőkeáttételi eszközzel akár 10x-re is maximalizálhatják hozamukat.

A fenti előnyök és a közelmúltban megjósolt árfolyam-emelkedés miatt a kripto-szakértők szilárdan támogatják ezt a vezető ETF-kereskedési platformot, amely 2024-ben robbanásszerűen növekszik.

ETFSwap

Az ETFSwap (ETFS) Coinbase és Binance bevezetését övező várakozás akár 1000%-os előzetes árfolyam-emelkedést is okozhat

A jelenleg is zajló ETFSwap (ETFS) előértékesítés több befektető érdeklődését is felkeltette, akik most nagyon gyorsan vásárolják a tokeneket.

A cikk megjelenésekor az előértékesítés több mint 50 millió token kelt el, ami a gyors eladást tükrözi.

A kereslet növekedése párhuzamosan zajlik a token nagy kriptotőzsdéken, például a Binance és a Coinbase tőzsdéin való bevezetésére vonatkozó várakozásokkal. A Coinbase és a Binance által várt likviditás beáramlásával az előértékesítés máris 1000%-os növekedést tapasztalt a várakozásban.

A portfóliójukat diverzifikálásra és nagy nyereségre törekvő rajongóknak még mindig lehetőségük van befektetni az ETFSwap (ETFS) előértékesítésébe, mielőtt az elkelt. Az ETFSwap (ETFS) jelenleg az előértékesítés 1. fázisában van, és mindössze 0,00854 dollárért árulják.

Egyértelmű jelek utalnak arra, hogy a jelenlegi előértékesítési szakasz az elkövetkező napokban el fog fogyni, így az előértékesítési 2. szakasz 2x magasabb, 0,01831 dolláros áron fog kezdődni, ami az 1. szakasz befektetői számára 100%-os árnövekedést jelent.

Ráadásul a tokenek gyors eladásával és az ETFSwap (ETFS) olyan nagy tőzsdéken való bevezetését övező várakozással, mint a Binance és a Coinbase, az elöljáró DeFi platform az előrejelzések szerint több mint 1000%-os árfolyam-emelkedést fog tapasztalni a 2. előértékesítési szakaszban.

E fejlemények nagy keresletet váltottak ki az ETFS tokenek iránt.

További információ az ETFS előértékesítésről:

Látogasson el az ETFSwap előértékesítésre
Csatlakozzon az ETFSwap közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!