Az elemző előrejelzései szerint a Bitcoin eléri a 100.000 dollárt a zuhanás után: Potenciális 3-szoros altcoinok

-


vendégbejegyzés


A kriptopiac válaszúthoz érkezett a Bitcoin árfolyamának zuhanásával. Ez a széles körű eladási kényszer feszült helyzetbe hozta a befektetőket.

Mégis, a szakértők szerint egy nagyobb bikafutás van a küszöbön.

A Bitcoin zuhanása ellenére az altcoinok továbbra is alulértékeltek és robbanásszerű növekedésre vannak felkészülve.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezen a viharos tájon az egyik elemző merészen azt jósolja, hogy a Bitcoin 100 ezer dollárig fog emelkedni, miután a jelenlegi mélypontról kilábalt.

E mellett a kiválasztott altcoinok 3-5-szörös hozamot prognosztizálnak. Maradj velünk, hogy megtudd, mely érmék állnak figyelemre méltó növekedés előtt a káosz közepette.

A CYBRO előértékesítése meghaladja az 1 millió dollárt: Egy a millióból egy DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO magára vonzza a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 1 millió dollár fölé emelkedik.

Ez az élvonalbeli DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

bitcoin

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A CYBRO tokenek tulajdonosai élvezhetik a jövedelmező staking, az exkluzív airdrop jutalmakat, a vásárlások után járó cashbacket, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot.

Mivel az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>>Vegyél részt a CYBRO-ban, és célod az akár 1200%-os jövőbeli hozam<<<

A SOL fényesen ragyog a piaci turbulenciák közepette: Készen áll a következő bikafutásra?

A Solana (SOL) egy nagy teljesítményű blokklánc, amely gyors és alacsony költségű tranzakcióiról ismert.

Számos mással ellentétben másodpercenként több ezer tranzakciót képes kezelni. Ez teszi ideálisvá decentralizált alkalmazásokhoz és NFT-khez.

A közelmúltbeli piaci visszaesés ellenére a SOL erős fundamentumai és növekvő ökoszisztémája vonzóvá teszi.

A jelenlegi piaci ciklus ígéretesnek tűnik a SOL számára, mivel 2021-hez hasonlóan rugalmasságot és növekedési potenciált mutat.

TON fényes jövője: Ez az érme miért ragyoghat a következő bikafutamban

A TON, más néven The Open Network, egy decentralizált blokklánc, amelyet a Telegram csapata hozott létre.

A célja, hogy gyors és skálázható okosszerződéseket kínáljon. A TON egy népszerű üzenetküldő alkalmazásban gyökerezik, így erős közösségi támogatással rendelkezik.

Az érme technológiája hatékony tranzakciókat és robusztus biztonságot ígér. A jelenlegi piaci esések ellenére a 2021-es minták egy potenciális altcoin-boomra utalnak.

A TON egyedi jellemzői és erős támogatottsága vonzó opcióvá teszi a következő bikafutás előtt.

A BLUR token ragyogóan ragyog: Potenciális bikafutás a küszöbön

A BLUR egy új token, amely hatalmas hullámokat vet a kriptoterületen. Művészeknek és alkotóknak készült, és ellenőrzést biztosít számukra a munkájuk és a bevételeik felett.

Más tokenekkel ellentétben a BLUR a decentralizált tartalomkészítésre összpontosít.

Ez egyedivé és vonzóvá teszi. A piac a múltbeli bikás minták jeleit mutatja, a BLUR nagy nyereségre látszik felkészültnek.

Az innovatív megközelítése több felhasználót és befektetőt vonzhat. Ez a jelenlegi ciklusban forró választássá teszi.

Izgalmas bikafutás a HFT érme számára: Új technológia az áttöréshez az altcoin szezonban

A HFT érme egyre nagyobb figyelmet kap a kriptovilágban. Ez a coin fejlett technológiát használ a kereskedések villámgyors feldolgozásához.

Úgy építették fel, hogy minimális késleltetéssel hatalmas mennyiségű tranzakciót kezeljen, így ideális a gyorsan változó kriptopiacra.

A Bitcoin közelmúltbeli visszaesése ellenére a HFT ígéretesnek tűnik, mivel a 2021-es pozitív mintákat tükrözi.

A HFT Coin egyedülálló képességével és magas hozamlehetőségével vonzónak tűnik a jelenlegi piaci ciklusban, különösen azok számára, akik erős teljesítményt keresnek az altcoin-szezonban.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Következtetés

A SOL, a TON, a BLUR és a HFT a potenciál ellenére korlátozott rövid távú kilátásokkal rendelkezik. A CYBRO, egy fejlett DeFi platform, jelentős befektetési lehetőségeket kínál.

A Blast blokkláncon a hozamok aggregálására szolgáló AI-t kihasználva jövedelmező staking, exkluzív airdropokat és a vásárlások után járó cashbacket kínál, és zökkenőmentes felhasználói élményt biztosít egyszerű befizetésekkel és kifizetésekkel.

Az átláthatóságot, a megfelelőséget és a minőséget hangsúlyozva a CYBRO jelentős érdeklődést váltott ki a kriptobálnák és az influencerek körében, így a projektet érdemes közelről figyelni.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Szeptemberi kitörésre készülhet a bitcoin

A Bitcoin volatilitási jelzései mindössze kétszer mutattak ilyen erős torzítást a bikák javára a coin története során – derült ki a heti BTC árfolyamgrafikon elemzéséből. Az...

Vége a mémszezonnak? A PEPE és a SHIB megtorpan, a MEME új ATL-el, de a CYBRO új csúcsokat döntöget

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, miközben a következő bikafutásra vár. A befektetők jó belépési ponton keresik az altcoinokat. A legutóbbi trendek vegyes teljesítményt mutatnak a népszerű...

A BlastUP idén nyáron átlépheti az 1 dolláros határt? A befektetők óvatosak a NOT, RNDR és a NEAR tekintetében

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugodt, várva a következő bikafutást. Az altcoinok jó belépési pontokat kínálnak, a nagyobb kitörésre való felkészültség jeleit mutatják. Közülük néhány token, mint a NOT,...

Hamster Kombat támogatja Trumpot ! Támogatja majd visszafelé?

A kripto iránti növekvő szeretet egyik fő oka az Egyesült Államokban Donald Trump elnökjelölt. Ezt a Donald-jelenséget még a Telegram tap-to-earn játék, a Hamster Kombat...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!