Az Arany Világtanács igazgatója csatlakozik a BlockFi-hoz

-

Greg Collet elhagyja az aranyipart, és a BlockFi-hoz csatlakozik befektetési igazgatóként.
A BlockFi kriptohitelezési szolgáltató Greg Collettet nevezte ki a cég új befektetésekért felelős vezetőjének – jelentette be tegnap a vállalat.

„Amint bővítjük az intézményi termékkínálatunkat és szolgáltatásainkat, Gregnek szerves szerepe lesz az ügyfelekkel és a külső partnerekkel való kapcsolattartásban.” – mondta a BlockFi vezérigazgatója, Zac Prince.

BlockFi-hoz történő csatlakozása előtt Collett hasonló pozíciót töltött be az Arany Világtanácsban (WGC), amely az aranyipar egyik vezető szereplője.
A WGC-nél az új termékek bevezetéséért és a szervezet vagyonkezelésével foglalkozó leányvállalat felépítéséért volt felelős.
Collett szakmai hátterének része 6 év a Deutsche Banknál, ahol alelnökként, tanácsadóként és igazgatóként szolgált, ezt követően elindította az első árutőzsdei ETF-et az amerikai tőzsdén.
Története során a BlockFi több mint 158 ​​millió dollárt gyűjtött össze, az általuk kezelt vagyon pedig 1500%-kal nőtt 2020-ban, és elérte a 4 milliárd dollárt.
A New York-i székhelyű vállalatnak 5%-os részesedése van a Grayscale Bitcoin Trustban, emellett fokozott figyelmet fordít az intézményi piacra is.
Az elmúlt hónapban tőzsdén kívüli kereskedési platformot indított a nagyon nagy vagyonú befektetők számára.

A cég arra számít, hogy Collett kinevezése elősegíti a cég piaci helyének biztosítását, és bízik abban, hogy az új befektetési termékek létrehozásában és kezelésében szerzett tapasztalatai „kritikusak” lesznek a további növekedés szempontjából.
Prince nemrégiben közzétett tweetje szerint február újabb rekordot hozott kamatfizetés szempontjából a BlockFi ügyfelei számára, mivel több, mint 35 millió dollár került kifizetésre, ami jócskán meghaladja a januári, 20 millió dolláros korábbi rekordot.

Olvastad már? Bitcoin nagyságrendváltások – 2.rész

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!