Két Twitteres kereskedő szerint további oldalazás vár a bitcoin árfolyamára

-

CryptoWendyO és Cheds is ringbe szálltak a helyes bitcoinárfolyam megjósolásáért.

A bitcoin árfolyama az utóbbi napokban lassú csökkenést mutat. Bár a múlt héten elszenvedett veszteségeiből már felépült, az eszköz útvonala továbbra is bizonytalannak tűnik – mondta CryptoWendyO, egy népszerű kereskedő a Twitteren.

„A napi időkeret nem néz ki jól, mivel problémásnak bizonyult az 50K-s szint fenntartása” – mondta el a Cointelegraph-nak még pénteken. „Úgy érzem, hogy nekifutamodunk majd az 51,6[K]-nak.”

Hozzátette:

„Onnantól óvatos lennék, mivel egy visszahúzódás akár az 50K-45K-s szintekre lökhetne minket vissza. Egy leépülés akár a 42-38K dolláros régiót is elérhetné, amit [akár] egy csodás felépülés követhet. Ezt érvénytelenítené, ha 52K fölött sikerülne konszolidálódni.”

Miután februárban rekordmagasságokat, megközelítőleg 58.360 dollárt ért el, a bitcoin nagyjából 43.015 dollárra esett vissza az azt követő napokban a Coingecko független kriptoadatforrás adatai szerint.

A kriptopénz aztán 52.660 dollárig emelkedett, mielőtt folytatta volna a lefelé irányuló mozgást 50.000 dollár alá. A bitcoint a cikk írásakor 47.500 dollár fölött kereskedik.

Cheds, egy másik twitteres kereskedő további konszolidációt vár a BTC-től a kulcsfontosságúnak számító 42 ezer dolláros szint fölött.

Elképzeléseiről egy csártot is közzétett a Twitteren.

„A nagy kérdés azt, hogy vajon a legutóbbi, 27%-os korrekció elég volt-e ahhoz, hogy egy új magasságba juttasson minket” – mondja Cheds. „Mindeközben továbbra is látni fogjuk, ahogy a napi mélységek egyre magasabbra, a csúcsok pedig egyre mélyebbre szűkülnek majd.”

Egy sor technológiai részvény egyébként szintén árfolyamcsökkenést szenvedett el az utóbbi napok során.

Olvastad már? Bitcoin nagyságrendváltások – 2.rész

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ripple technikai elemzés 06.04.

Prémium Ripple Az elmúlt hetekben a Ripple árfolyama emelkedő tendenciát mutatott, és egy figyelemre méltó támaszszintről állt talpra. Azonban még mindig van egy döntő ellenállási szint, amelynek...

2000 dollár lehet a tényleges Ethereum cél?

Az Ethereum, a második legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, a közelmúltban egy mérsékelt, 5%-os árfolyam-ugrást produkált az elmúlt héten. Ez az ármozgás azonban egybeesik a kereskedők jelentős...

A dollár katasztrofális helyzetbe kerülhet

Peter Schiff, az ismert aranyrajongó és közgazdász szerint az USA államadóssága, az ország gazdasága, és a dollárra leselkedő veszély nem múlt el. A politikusok nemrégiben...

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!