Az árak csökkenésével a bálnák a LINK felé mozdulnak – Mi a terv?

-

A Lookonchain új adatai a Chainlink (LINK) ökoszisztémában a nagy címek jelentős felhalmozási tevékenységét mutatták be.

Egy prominens bálna jelentős felhalmozási fázist kezdeményezett, az elmúlt két napban 417.834 LINK-et vont ki a Binance-ról.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Figyelemre méltó, hogy ez a bálna korábban 641,386 LINK-et szerzett 7,4 dolláros átlagáron, majd később 15,1 dolláros átlagáron adta el, ami körülbelül 4,9 millió dolláros nyereséget eredményezett.

A bálna érdeklődése a LINK iránt növekszik

A felhalmozás megugrása a nagy címek által azt jelzi, hogy a bálnák körében megnőtt az érdeklődés a LINK token iránt.

Ez az aktivitás kérdéseket vet fel a LINK árfolyamának alakulására és a piac dinamikájára gyakorolt lehetséges hatásokkal kapcsolatban.

A bálnák általi felhalmozásnak pozitív és negatív következményei is lehetnek a LINK-re nézve.

A pozitív oldalon a megnövekedett felhalmozás gyakran jelzi a jelentős befektetők bizalmát, ami potenciálisan felfelé mozdíthatja a token értékét.

Negatív oldalról viszont az, hogy e bálnák nagyarányú eladásai a jövőben eladási nyomást gyakorolhatnak, ami hatással lehet a LINK árfolyamára.

A mérőszámokat megvizsgálva

A LINK árfolyamának mozgását vizsgálva 15.32 dolláron kereskedtek vele, ami -3,57%-os csökkenést tükröz az elmúlt 24 órában.

E korrekció ellenére az általános trend emelkedő pályát sugallt, amelyet magasabb csúcsok és magasabb mélypontok jellemeztek.

A Chainlink a hálózat növekedésének csökkenését tapasztalta, ami az új címek csökkenő érdeklődését jelzi.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Emellett a LINK sebessége is csökkent, ami a token körüli általános kereskedési aktivitás lassulását jelzi.

A LINK MVRV-aránya növekedést mutatott az elmúlt hetekben, ami arra utal, hogy a tulajdonosok a korrekció közepette is nyereségesek maradtak.

A LINK árfolyamának csökkenése annak tulajdonítható, hogy a nyereséges tulajdonosok a nyereséget kihasználva eladták állományukat.

Az együttműködések növekvő száma

A Chainlink 14 integrációval bővítette ökoszisztémáját kilenc különböző láncon, köztük az Arbitrum, Avax, BuildOnBase, BNBChain, Ethereum, Optimism, 0xPolygon, Polygon zkEVM és zksync Era.

Ezek az együttműködések a Chainlink folyamatos erőfeszítéseit jelzik, hogy növelje jelenlétét és hasznosságát a különböző blokklánc ökoszisztémákban.

Olvastad már? Az okok, amiért 2024-ben a kriptopiac az egekbe emelkedik

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!