Bitcoin (BTC) technikai elemzés 12.30.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Bitcoin (BTC)

A Bitcoin (BTC) kereskedési értéke szombaton 42.000 dollár alatt mozgott, ami több mint 2 %-os csökkenést jelent.

Ez az ingadozás egybeesik a befektetési szektorban bekövetkezett jelentős fejleményekkel, ahol olyan kiemelkedő vagyonkezelők, mint a BlackRock és a VanEck módosították a spot bitcoin ETF-re vonatkozó bejelentéseiket, ami a Bitcoinhoz való intézményi hozzáállás megváltozását jelzi.

Ezekkel a piaci mozgásokkal párhuzamosan a JPMorgan vezérigazgatójának a közelmúltban a Bitcoinnal szemben megfogalmazott kritikája aláhúzza a pénzügyi világ összetett narratíváját, amely a „Do as I Say, Not as I Do” (tedd, amit mondok, ne azt, amit teszek) árnyalt álláspontját tükrözi ezzel a vezető digitális valutával szemben.

A Bitcoin december 30-án döntő technikai szinteken navigál, és a 42.965 dolláros sarkalatos pont befolyásolja a közvetlen irányt.

A 43.990, 44.663 és 45.962 dolláros ellenállásokkal szemben a Bitcoin útja tele van potenciális akadályokkal.

Ezzel szemben támaszt talál a 41.596, 40.650 és 39.506 dollárnál – ezek a stabilitás szempontjából döntő fontosságú markerek.

A Relatív Erősség Index (RSI) 34-es értéke medvés hangulatra utal, de még nincs túladott területen. Ez óvatos megközelítést jelez a piaci szereplők körében.

A Bitcoin az 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) alatt is kereskedik, amely 42.767 dolláron áll, ami megerősíti a rövid távú medvés kilátásokat.

Figyelemre méltó, hogy az 50 EMA alatti, 42.985 dollár körüli medvés árfolyamgörbe egy potenciális csökkenő tendenciára utal.

A 41.750 dollár körüli felfelé irányuló trendvonal azonban támaszt nyújthat, megakadályozva a meredek esést.

Összességében a Bitcoin jelenlegi trendje a 42.985 dolláros szint alatt csökkenő tendenciát mutat.

Ennek ellenére olyan kulcsfontosságú szinteken áll, amelyek szilárd alapot nyújthatnak a további csökkenés ellen.

Éberen követni kell ezeket a mutatókat, hogy eligazodjanak a dinamikus változásokonFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!