Az Amazon fejlesztőket keres az új digitális pénzéhez

-

Az Amazon DEP divíziója, a „Digitális és Feltörekvő Kifizetések” egy új digitális projekthez keres fejlesztőket, amelyet Mexikóban indítanának.

Még éppen csak leült a por a Tesla nagy bejelentése után, már megindult a spekuláció, hogy vajon melyik nagyobb cég lesz a következő, aki bevásárol, vagy valamiféle bikás hírt jelent be?

Az e-kereskedelmi óriás, az Amazon egyelőre a fiat mellett áll, de már elkezdte felderíteni az alternatívákat.
A hírekben nemrég látott napvilágot, hogy az amazon egy új, mexikói digitális pénz projekten dolgozik. Szoftverfejlesztőket és mérnököket keresnek, az oldal hivatalos karrierajánlatai között ezek tűntek fel.
Az egyik pozícióhoz részleteket is írtak:

„Olyan vezetőt keresünk, aki közreműködik egy új fizetési megoldás elindításában, elsőként Mexikóban. A tervezett termék lehetővé teszi, hogy a felhasználóink átváltsák a hagyományos pénzüket digitálisra, amelyet aztán az online szolgáltatások és a vásárlás területén tudnak használni.”

Az egyik pozíció már tavaly októberben felkerült az oldalra, de mostanában frissítve lett. Maga a pozíció leírása viszont nem igazán részletezi, hogy egészen pontosan milyen digitális fizetési megoldásról is lenne szó.
A valóság az, hogy az amazonnak már van saját pénze, az Amazon Coins, ez tulajdonképpen a Disney Dollar digitális megfelelője, az Appstore platformján belül tudják használni a tulajdonosaik.
Úgy tűnik, az Amazon számára eljött az idő, hogy egy játékpénznél magasabb szintre lépjen. Az alapító és ügyvezető Jeff Bezos nemrégiben bejelentette a visszavonulását, és az irányítást a Web Services üzletág vezetője, And Jassy kezében hagyja.

Nem mellesleg ő indította az Amazon saját blokklánc szolgáltatását. Az ő vezetésével jött létre a cég, aki ahelyett, hogy meghagyná a PayPalnak a potenciális bitcoinvásárlókat, inkább rábeszéli őket a hitelkártyájuk használatára, amellyel jutalmakat gyűjthetnek.
Ezután elindulni a saját kriptopénz irányába nagyon is életképes döntés.
Függetlenül attól, hogy a nagy világcégek mit is csinálnak, merre indulnak, az Amazon megteheti, hogy pénzt fordít a kísérletezése. A legrosszabb dolog, ami történhet, egy új kriptopénz létrejötte.

Olvastad már? Oroszország beszerezte eddigi legnagyobb bitcoinbányász készletét

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!