Avalanche technikai elemzés 04.22.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Avalanche

A Avalanche árelemzése egyértelműen csökkenő tendenciát mutat, mivel az árfolyam folytatta az április 19-én kezdődött visszaesést.

Miután a jelenlegi csökkenést egy erős, 21 dolláros árszinten kezdte, az AVAX egyetlen nap alatt 12 százalékkal esett vissza, és 18,52 dollárra esett vissza.

Azóta újabb 10 százalékos esés következett, és az AVAX jelenleg éppen 17 dollár körül mozog.

17 dollárnál a lélektanilag bikás zóna alá esve a token a medvés trend kiterjesztését láthatja, és a 16 dollárnál találhat támaszt.

A jelenlegi csökkenéssel az AVAX piaci tőkeértéke 5.526.290.690 dollárra esett, és a token a 16. helyet foglalja el a kriptopiacon.

A 24 órás gyertyás grafikonon az Avalanche árelemzése egy meredek csökkenést mutat a piacon, ami egy leszálló hosszúsági háromszög mintázatot alkot.

Miután a 17 dolláros szint alá esett, az AVAX árfolyam nehezen tudott támogatást kialakítani, és a jelenlegi trend felett szabadon folytatódhat a zuhanás.

Az ár a 9 és 21 napos mozgóátlagok alá is csökken, valamint a döntő fontosságú 50 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) alá, 18,31 dollárnál.

A 24 órás relatív erősségi index (RSI) a napi grafikonon egyértelműen csökkenőnek tekinthető.

Korábban a 71-es értéken belül a túlvásárolt tartományban magas pozíciót foglalt el, az AVAX RSI várhatóan jelentősen csökkenni fog.

Jelenleg 42.98-as értéken csökkenő piaci értékelést mutat.

Eközben a mozgóátlag konvergencia divergencia (MACD) görbe is megfigyelhető, amely medvés divergencián megy keresztül, mivel a trendvonal a jelzővonal alatt mozog.

Az AVAX kereskedési volumene az elmúlt 24 órában emelkedett, ami főként eladási ügyletekből állt.

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!