Avalanche (AVAX) technikai elemzés 10.26.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Avalanche (AVAX)

Az Avalanche (AVAX) az elmúlt hat napban erős emelkedést mutatott. A token közel 25%-os nyereséget jegyzett, mivel 8,65 dollárról 10,8 dollárra emelkedett. Ez idő alatt a Bitcoin (BTC) szintén közel 24%-ot emelkedett.

Egy múlt heti technikai elemzési jelentés kiemelte, hogy a 9,2 dolláros szinten a Hyblock adatai alapján jelentős likvidálások voltak.

A 8,8-9 dolláros zónát is kiemelték, mint olyan régiót, ahol egy bikás fordulat kezdődhet a 10 dollár felé. Ez az elemzés azóta beigazolódott.

Augusztus 29-én az AVAX rövid távon a 11,21 dolláros szintre pattant, mielőtt szeptemberben egy csökkenő trend vette kezdetét.

Augusztus második felének ármozgása tükrözte a 11-11,2 dolláros régió jelentőségét a medvék számára.

Az elmúlt két hónapban ezt a szintet háromszor tesztelték, beleértve az augusztus végi tesztet is.

A medvék mindannyiszor győztek, bár az október eleji eset egy robbanásszerű, 11,88 dollárig tartó mozgás volt, amely gyorsan visszaszorult.

A négyórás grafikonon a piac szerkezete bikás volt, és a Relatív Erősség Index (RSI) is az volt. Az On-Balance Volume (OBV) az elmúlt héten magasabbra ért, hogy vételi volument vázoljon.

A következő emelkedés előtt azonban a 11,2 dolláros ellenállási zóna áttörésére és újbóli tesztelésére lenne szükség.

Ezért a kereskedők megfontolhatják az AVAX rövidre zárását a 10,8 dolláros régió közelében, érvénytelenítéssel közvetlenül a 11,2 dollár felett.

Ezek a rövid likvidálások okozhatnak némi rövid távú volatilitást és egy lehetséges hosszabb mozgást a 11 dollár felé, mielőtt egy medvés visszafordulás következne be.

Ha egy ilyen forgatókönyv bekövetkezne, a shortolók profitálhatnának.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana (SOL) technikai elemzés 05.23.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) esetében megugrott a non-fungible token kereskedési volumene. Egy friss jelentésből kiderült, hogy a Solana-alapú NFT volumene 30%-kal nőtt a megjelenést megelőző 24...

3 altcoin, amely megnyerheti az ETH ETF jóváhagyása által indított bikafutamot

Vendégbejegyzés A piac felhevülésével az ETH tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása pozitív hullámokat indított el a kriptoterületen. Az új fejlemény kibontakozásával több kriptovaluta is készen áll...

A Bybit vezérigazgatója tagadja a fizetésképtelenségi pletykákat

Ben Zhou, a Bybit vezérigazgatója az X-en foglalkozott a fizetésképtelenségről szóló pletykákkal, megerősítve azok alaptalanságát és bizonyítékot szolgáltatva a tartalékokról. A Bybit tőzsde vezérigazgatója, reagált a...

Az Axie Infinity (AXS) kitörése hamarosan bekövetkezik

Az Axie Infinity (AXS), a gyorsan növekvő, számos nosztalgikus játékkal foglalkozó virtuális világ, közeledik a bikás kitörés fordulópontjához. A közepes kapitalizációjú altcoin, melynek fully diluted értékelése...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!