Újabb vezetőségi tagok hagyják ott a Binance tőzsdét Franciaországban és Angliában

-

Jonathan Farnell, a Binance angliai részlegének a vezetője szeptember végén hagyta el a tőzsde csapatát, a múlt héten pedig a francia leányvállalat igazgatója, Stéphanie Canossioras mondott fel.

Farnell közel két és fél évet töltött a Binance egyik vezetőjeként, ahol főleg a törvényi megfelelőségi kérdésekért felelt, ezek az eljárások tartoztak a felügyelete alá.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A felmondásról nem tudni, hogy összefüggésben van-e a tőzsde elleni határozottabb fellépéssel, amelyet az FCA, az angol pénzügyi hatóság újabban követ.

Az FCA számos korlátozást vezetett be az iparág esetén, és több népszerű kezdeményezést, például a meghívói bónuszokat is betiltotta.

Az év korábbi részében az FCA visszavonta a Binance működési engedélyét, a tőzsde saját kérésére, hasonlóan több más európai országhoz.

Ciprus, Hollandia és Németország esetében is jogi problémákkal szembesült a tőzsde, és úgy döntöttek, hogy inkább kivonulnak ezekről a piacokról, és azokra fókuszálnak, ahol barátságosabb a hozzáállás.

A Binance most október elején jelentette be, hogy ismét kinyitják a kapuikat az angol lakosság előtt, és az FCA jóváhagyásával, egy új platformmal együttműködve, a Rebuildsociety segítségével, akik a marketing anyagaikat fogják kezelni.

Napokkal később azonban az FCA leállította ezt a folyamatot, így a Binance is felfüggesztette az új felhasználók regisztrációját.

Franciaországi kihívások

Stéphanie Cobossioras a múlt héten mondott fel a tőzsde franciaországi leányvállalatánál, miután 2022 áprilisában csatlakozott a Binance csapatához, hogy segítse egy Párizsban működő európai kriptós központ kiépítését.

A Binance szóvivője is megerősítette Cobossioras távozását, aki a tőzsdénél betöltött pozíciója előtt a francia pénzügyi hatóságnál dolgozott.

A francia hatóságok júniusban indítottak eljárást a Binance ellen pénzmosás és különböző jogszabályok megszegése miatt, Farnell és Cobossioras felmondása pedig csak a legutóbbi a Binance vezetőségi tagjainak a lemondási hullámában.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


2023-ban nem kevesebb, mint nyolc felső vezetőségi tag mondott fel még, köztük az ázsiai régió vezető, Leon Foong, és a cég stratégiai vezetője, Patrick Hillman is.

Kilépett a tőzsdétől a Kelet-európi részlegvezető, az oroszországi régiós vezető, és felmondott a Binance.US ügyvezetője, Brian Shroder úgyszintén.

Olvastad már? Bitcoin árfolyam-előrejelzés – Kiyosaki és Saylor szerint továbbra is bullish lendület várható

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Paxos megkapta az engedélyt a stablecoinok kibocsátására Abu-Dzabiban

A Paxos kripto cég két elvi jóváhagyást kapott a Financial Services Regulatory Authority-tól az Abu-Dhabi Global Market-en. A vállalat szerdán közzétett sajtóközleményében közölte, hogy az engedélyek...

A Bitcoin tőzsdei kínálata 2017 decembere óta a legalacsonyabb szintre csökken

A Bitcoin-tulajdonosok egyre inkább az önmegőrzés mellett teszik le a voksukat, miközben a kriptopénz-tőzsdékbe vetett bizalom egyre csökken. A Bitcoin a mai nap folyamán rövid időre...

Beperelték Cristiano Ronaldo-t a Binance népszerűsítéséért

A futball szupersztár Cristiano Ronaldo egy nem tervezett csoportos perrel néz szembe, amiért a Binance kriptotőzsdét népszerűsíti. A november 27-én az Egyesült Államok egyik floridai kerületi...

Binance coin (BNB) technikai elemzés 11.29.

Prémium Binance coin (BNB) BNB ár csökken 250 dollár alatt - Hogyan lehet visszaállítani, ha egyáltalán sikerül. A Binance coin (BNB) árfolyama jelentősen csökkent a múlt héten, ami...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!