Arthur Hayes megjósolja a Bitcoin döntő mélypontját

-

A BitMEX társalapítója és korábbi vezérigazgatója, Arthur Hayes megosztott egy fontos Bitcoin (BTC) árfolyam-előrejelzést, amely véget vet a spekulációknak azzal kapcsolatban, hogy a coin mikor teszteli a mélypontját.

A várható Bitcoin árfolyam alj

Arthur Hayes egy új Substack bejegyzésben osztotta meg meglátásait, és a világgazdaság állapotát felhasználva következtetéseket vont le, hogy megjegyezze, mennyire hajlamos arra, hogy a lecsillapodott inflációs nyomás rövid időn belül visszatérjen.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Erre támaszkodva 30%-os korrekciót jósol a Bitcoin tőzsdén kereskedett alap (ETF) 48.000 dolláros spot csúcsától. Ha ez az előrejelzés valóra válik, akkor a Bitcoin 30.000 és 35.000 dolláros ársávba esik.

A Bitcoin szabadesésben van, mióta az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) zöld utat adott a piacon jelenleg forgalmazott 11 spot BTC ETF-nek.

A cikk írásakor a Bitcoin az elmúlt 24 órában enyhébb, 0,64%-os esést produkált, 40.042 dollárra.

Ez a szám lenyűgözően mutatja a fellendülést, hiszen az elmúlt 24 órában a coin egészen 39.105 dollárig zuhant.

A nagy, merész jóslatairól ismert Arthur Hayes úgy véli, hogy a Federal Reserve bevezethet néhány könnyítési formát a növekedés támogatására, mindazonáltal meg van győződve arról, hogy a kripto kulcsszerepet fog játszani az infláció elleni fedezetként, mivel a mainstream bankok az összeomlás szélén állnak.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A Bitcoinon túl, Hayes altcoin tartalék

Arthur Hayes egyértelmű meggyőződése, hogy a Bitcoin hová zuhanhat, mielőtt a legrosszabb esetben visszaemelkedik, ezért megerősítette, hogy jelenleg enyhe veszteséggel eladta a Solana (SOL) és a BONK pozícióit.

Hayes nagy támogatója a Solana ökoszisztémának, és az eladás azt mutatja, hogy még több lefelé tartó spirál lehet még folyamatban ezen eszköz esetében, amely az elmúlt héten 12,3%-ot veszített értékéből egy intenzív eladás közepette.

Hayes azonban megjegyezte, hogy amennyiben a Bitcoin 35.000 dollár alá esik, elkezdi feltölteni a Dogwifhat (WIF) részvényeit, ami a mém érme potenciális lehetőségét bizonyítja, hogy felülmúlja a teljesítményt, amikor a piac végre a fellendülés fázisába lép.


Olvastad már? Az XRP tulajdonosok szemet vetettek egy új altcoinra, a Bitcoin Minetrixre

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

4 kriptoprojektet nevezett meg szakértő, amelyek idén nyáron nagy hozamot hozhatnak

Vendégjegyzés A bikafutás és az altcoin-szezon a láthatáron van, a piaci feltételek stabilak, az altcoinok pedig potenciálisan robbanásszerű növekedésre készülnek. Az iparági bennfentesek előrejelzése szerint bizonyos kriptoprojektek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!