Arbitrum (ARB) technikai elemzés 06.19.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Arbitrum

Az Arbitrum (ARB), egy sikeres Layer 2 (L2) roll-up, az elmúlt héten megpróbálta visszaszerezni az 1 dolláros pszichológiai szintet.

Az 1 dolláros szint alá esett, miután a Bitcoin (BTC) június 10-én újra tesztelte a 24.000 dolláros szintet.

A BTC azonban visszaszerezte a 25.000 dollárt és átlépte a 26.000 dollárt, de még nem tudni, hogy a 27.000 dolláros szint elérésével magasabb időtávon bikásan fog-e átfordulni.

Az ARB ugyanebben az időszakban elérte a 0,9075 dollárt, mielőtt a cikk írása idején visszapattant volna. A fellendülés azonban döntő akadályokba ütközik.

Az ARB június 10-18. között szűk konszolidációban volt 0,9075 dollár és 1,034 dollár között.

Figyelemre méltó, hogy a tartományi csúcs egybeesik egy medvés rendelési blokkal (OB), amely június 13-án a négyórás grafikonon az 1,001 – 1,034 dolláron alakult ki, valamivel a medvés OB felett fekszik a 38,2% -os Fib szint az 1,0417 dolláron.

Ezen túlmenően a májusi támasz-ellenállási szint az 1,0623 dollárnál tovább növelheti a tartományi csúcson túli felfelé mozdulást, ami a bikák számára rázós menetet jelenthet.

Ezért az árfolyam elutasítása a tartományi csúcson (1,034 dollár) az ARB-t a 0,973 dolláros középtartományig vagy a 0,908 dolláros tartományi mélypontig visszahúzódhat.

Ha ez a helyzet, a tartományi csúcson történő shortolás jó kockázati arányt kínálhat, különösen akkor, ha a csökkenés újra teszteli a tartományi mélypontokat.

De egy 38,2%-os Fib szint (1,042dollár) feletti zárás érvényteleníti a medvés tézist, különösen, ha a BTC a 27.000 dolláros zónába tör előre.

De az ARB bikáknak az 1,62 dolláros támaszra kell fordítaniuk, hogy nagyobb előnyre tegyenek szert.

Az RSI és az OBV emelkedett, ami az elmúlt napokban javuló vételi nyomást és keresletet jelez.

Arbitrum
 

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

A Bitcoin volatilitás megdöbbentően alacsony szinteket ért el

A kriptopénz szektor szokatlan időszakot él át, amelyet a vezető digitális valuta, a Bitcoin figyelemre méltóan alacsony volatilitása jellemzett. A jellemzően erős árfolyam-ingadozásairól ismert Bitcoin jelenleg...

Kivezeti a készpénzes tranzakciókat az egyik ausztrál nagybank 2024-től

Az ausztrál Macquarie Bank bejelentette, hogy 2024 végére minden készpénzes szolgáltatását felfüggeszti, és a bankfiókjaiban sem lesz mód készpénzes tranzakciókra, teljes mértékben átállnak a digitális...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!