Solana (SOL) technikai elemzés 06.19.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana

A Solana (SOL) is köztük volt, de egy ilyen szerkezeti törést nem feltétlenül kell, hogy emelkedés kövesse.

A május végi csúcsokhoz való visszatérés is lehetséges az újabb elutasítás előtt, így a kereskedőknek döntést kell hozniuk.

Megpróbálják-e meglovagolni az alacsonyabb időkeret lendületét felfelé, bikás elmozdulás esetén? Vagy várnak a nagyobb valószínűségű shortolási lehetőségekre?

A napi időkeretben a Solana-piac május 8. óta medvésen áll. A június eleji felfelé irányuló mozgások 22,3 dollárig nem változtatták meg a magasabb időkeretbeli kilátásokat.

A 4 órás grafikonon ez egy gyors medvés visszafordulásnak bizonyult, miután a 20,3 dolláros szintről felfelé ívelő trendnek tűnt.

A cikk írásakor az árfolyam az 50%-os Fibonacci-retracement szint alatt ragadt, és a kereskedési volumen alacsony volt.

Ez arra utalt, hogy a piaci résztvevők háttérbe szorultak és várják az irány kialakulását.

Az RSI 50-en állt, ami a SOL felfelé irányuló lendületét jelezte, de az OBV nem tudott áttörni egy jelentős ellenállási szint fölé.

Ez a szint májusig nyúlt vissza, és akkoriban támaszként szolgált.

Ennélfogva az e szint feletti elmozdulás lenne az egyik első erős jele a 4 órás grafikonon a felfelé irányuló trendnek. Mégis, addig a kereskedők medvésen elfogultak lehetnek.

Az FVG a 16,8 dolláros tartományban (zöld kerettel kiemelve) egybeesett a 16,86 dolláros 61,8%-os retracement szinttel.

Ennek a szintnek a tesztelése vagy maga az egyensúlyhiány kockázatos shortolási lehetőséget nyújthat a SOL medvék számára, megcélozva a 12,8 dolláros mélypontot.

solana

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Stellar (XLM) technikai elemzés 10.02.

Prémium Stellar (XLM) A Stellar (XLM) a szeptemberi veszteségek miatt a szerkesztési időben még mindig elnyomták a Stellar árfolyamát. Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) az írás időpontjában...

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!