A Solana jó hírekkel szolgál a befektetőinek

-

Annak ellenére, hogy a hálózat többször is megszakadt, és néhány jelentős NFT más hálózatra költözött, a Solana lenyűgöző ellenálló képességet mutatott, és jelentős számú felhasználót vonzott a platformjára.

A Solana továbbra is növekedést mutat

Az Artemis legújabb adatai szerint a Solanára telepített új szerződések elértek egy éves csúcsot.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez jelentős növekedést és kiemelkedő aktivitást jelent a Solana ökoszisztémában, ami azt mutatja, hogy egyre többen választják a Solana blokkláncot különböző decentralizált alkalmazások (dApps) és okosszerződés fejlesztése céljából.

Forrás: Artemis

Ez a trend egy élénk fejlesztői közösségre és növekvő érdeklődésre utal a Solana hálózatának felhasználásában.

Azonban miközben a Solanára telepített szerződések száma emelkedik, a DeFi szektor nem tapasztal hasonló növekedést.

Az Artemis adatai rámutatnak, hogy a Solana zárolt teljes értéke (TVL) az utóbbi napokban jelentős csökkenést mutat.

Emellett a decentralizált tőzsdék (DEX) forgalma is jelentősen csökkent a Solanán, ami azt jelzi, hogy a Solana DEX-ek iránti érdeklődés hanyatlóban van.

Forrás: Artemis

Az NFT szektorban a Solana NFT-k kereskedési volumene drasztikusan visszaesett.

Ennek ellenére a Solana NFT-k teljes értéke relatíve stabil maradt, és nem tapasztalható jelentős értékcsökkenés.

Forrás: Solana floor

A bíróság és a közvélemény

A negatív hangulat a kriptovaluta közösségben részben magyarázhatja az NFT kereskedési volumen csökkenését.

A Santiment adatai jelentős csökkenést mutatnak a súlyozott hangulatban, ami azt sugallja, hogy a negatív vélemények jelenleg túlsúlyban vannak a pozitívakhoz képest.

A negatív hangulatot előidéző tényezők közé tartozhat az SEC per a Binance ellen.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Emellett a Bakkt tőzsdéről történő SOL kivezetése is hozzájárult a negatív hangulathoz, és további árfolyamhatást eredményezhet, ha más tőzsdék is követik példájukat.

Ennek ellenére a befektetők továbbra is érdeklődést mutatnak a SOL iránt.

A Staking Rewards által nyújtott adatok szerint az elmúlt hónapban növekedett a SOL stakinggel foglalkozó felhasználók száma 2,84%-kal. A Solana árfolyama pedig jeleket mutat a helyreállásra.

solana
Forrás: Staking Rewards

Jelenleg a SOL árfolyama 15,56 dollár, ami a CoinMarketCap adatai szerint egy körülbelül 2%-os árfolyamcsökkenést jelent az elmúlt 24 órában.

Olvastad már? Kivonul a Binance a holland kriptopiacról

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!