Annak megállapítása, hogy mely altcoinok lesznek a „valódi befutók” miután a trend megfordult

-

Amennyiben a történelem bármilyen jelet mutat, a Bitcoin és az Ethereum szilárdan alkalmas a kereskedésre és a vagyonépítésre.

Egy elemző szerint azonban az igazi nagy nyereség lehetősége gyakran az altcoinokban rejlik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Miles Deutscher meg is osztotta elemzését arról, hogy a jelenlegi piaci dinamika közepette mely altcoinok tűnnek ígéretesnek hosszú távon.

Elmondása szerint a jelentős eladások gyakran spekulációkra adnak okot azzal kapcsolatban, hogy a kulcsfontosságú szinteket áttörték-e, ami a szélesebb piac pályájával kapcsolatos kérdésekhez vezet.

A felállást az egyik legtisztább hosszú távú lehetőségként írta le, amit valaha látott, ahol a rövid távú nyomások, mint az eladások és a makrogazdasági trendek egyensúlyban vannak az olyan hosszabb távú pozitívumokkal, mint az ETF-ek és a közelgő politikai események.

Az elemző két fő stratégiát vázolt fel a piac behálózására: várva, hogy az altcoinok visszaszerezzék a kulcsfontosságú támaszszinteket, vagy a főbb támaszpontokon történő felhalmozást.

A diagonális trendvonalakon való kitörések figyelése, a visszatesztek alkalmával történő vásárlás és a pozíciók felfelé történő kiigazítása stratégiájának javaslata, vagy a potenciális mélypontok kivárása, hogy alacsonyabb árfolyamokon vásárolhassunk, és a visszapattanáskor nyereséget vehessünk fel, szintén szóba került.

Kitért egy olyan forgatókönyvre is, amelyben a Solana 80-100 dollárig eshet, és szándékában áll többet felhalmozni, ha ilyen éles csökkenés következik be, majd visszaemelkedik.

Miles szerint az Ethereum és a Solana erős jelöltek, mivel az Ethereum profitál a közelgő ETF-indításokból, a Solana pedig ellenállónak bizonyult a közelmúlt piaci zavarai során.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Mém érmék, amik felülmúlják a teljesítményt?

A mémérmék váratlan erejét a közelmúltbeli piaci visszaesések során megvitatva rámutatott a népszerű mémérmék, például a Whiff, a Mog Coin és a Popcat mulatságos fellendülésére.

Szerinte ez a fellendülés megmagyarázza a jelenlegi piaci ciklusban a mémérméknek kedvező szélesebb körű tendenciát, amelyet a technológiai ígéretek helyett a közösségi elkötelezettség és a kulturális vonzerő vezérel.

Úgy vélte, a mémérmék azért teljesíthetnek jobban, mert a likviditás számos új token között oszlik meg, felhígítva a régebbiek értékét az egész piacon.

Az elemző azzal zárta, hogy átgondolt megközelítést javasolt a portfólió kiigazításához, és 2-3 hónap alatt történő fokozatos váltást javasolt, ha a mémérmékbe vagy más altcoinokba való átállást fontolgatja.

Olvastad már? Pörögnek a kriptojátékok, a Notcoin 15%-ot emelkedett, míg az eTukTuk hamarosan piacra kerülhet

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!