A SHIB bikák visszatértek: Ez mit jelent a DOGE és az MTAUR számára?

-


Vendégbejegyzés


A Shiba Inu (SHIB) jelentős emelkedő tendenciát mutat, ami optimizmust vált ki a kereskedők körében.

A piac jelenlegi dinamikája arra utal, hogy a Shiba Inu (SHIB) jó helyzetben van a növekedéshez, amelyet a megnövekedett kereskedési volumen és a megújult befektetői érdeklődés hajt.

A Shiba Inu (SHIB) pozitív mozgása kedvező hatással lehet a Dogecoin (DOGE) számára is, potenciálisan növelve annak teljesítményét, mivel a kereskedők reagálnak a Shiba Inu (SHIB) felfelé irányuló lendületére.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezeknek az eszközöknek az összekapcsolódása miatt a Dogecoin (DOGE) egy olyan érme, amelyet érdemes közelről figyelni.

A meglehetősen alulértékelt projekt, a Minotaurus (MTAUR) készen áll arra, hogy profitáljon a mémérmék piacán tapasztalható növekvő lelkesedésből.

A kereskedőknek és a rajongóknak érdemes szemmel tartaniuk ezt az újoncot, mivel kihasználja a Shiba Inu (SHIB) és a Dogecoin (DOGE) által generált szélesebb lendületet, potenciálisan erős jelenlétet vájhat ki a piacon, és egy igazán fenomenális középtávú opcióvá válhat. Az alábbiakban részletesebben kifejtjük.

Miért lehet a Minotaurus (MTAUR) ideális középtávú holdingként

shib

Az első opció, amit megvitatunk – mint olyan kriptopiaci lehetőség, amely ötvözi a lehetséges stabilitást, a növekedési potenciált és a folyamatos fejlődést, a Minotaurus (MTAUR) ideálisnak tűnik középtávú tartásra.

Az alábbiakban azokat a fő jellemzőket mutatjuk be, amelyek potenciálisan megkülönböztetik a mai cikkben említett összes többi érmétől:

  1. A 0,0000427 dolláros előértékesítési ár lehetőséget kínál arra, hogy már most kedvezményes áron szálljunk be, de az igazi vonzerőt a várható 0,00020 dolláros tőzsdei ár jelenti. Ez az érték idővel történő fokozatos növekedését és lenyűgöző felértékelődési potenciált jelez. A korai támogatók középtávon profitálhatnak a projekt fokozatos árfolyamváltozásából.
  2. A $MTAUR token igen hasznos a játékban, lehetővé teszi a játékosok számára, hogy különleges karaktereket, játékbeli tárgyakat, valamint hozzáférést vásároljanak exkluzív területekhez és funkciókhoz. A token iránt mutatkozó állandó kereslet, amelyet a benne rejlő érték támogat, segíthet abban, hogy az árát a szükséges mértékben stabilan tartsák.
  3. A Minotaurus (MTAUR) nem egy statikus ökoszisztéma. Távol áll tőle. Sokkal inkább tökéletesen finomhangolt, hogy idővel fejlődjön és változzon. A készítők rendszeresen szeretnének új minijátékokat kiadni, új funkciókat és játékbeli tárgyakat hozzáadni. Az ökoszisztéma ennek a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően dinamikus és érdekes marad, ami potenciálisan fenntartja a keresletet a $MTAUR iránt, és hozzájárul a hosszú távú sikeréhez.
  4. A piaci szereplők a SolidProof és a Coinsult által végzett alapos auditok miatt bíznak a projekt biztonságában és megbízhatóságában. A folyamatos bővülés az ilyen nyitottság által vonzott hosszú távú tulajdonosok eredményeként következhet be.

shib

A középtávú birtokosok potenciálisan növelhetik a betétjeiket és a visszatérő ajánlói ösztönzőknek és a megszolgálási előnyöknek köszönhetően is benne maradhatnak, így nagyon sok értelme van annak, hogy megpróbálj most azonnal beugrani – kattints IDE, hogy a Minotaurus (MTAUR) mindössze 0,0000427 dollárért kapd meg.

A TVB918 használatával a pénztárnál +5%-ot kapsz. Siess, mert a közzététel óta csak 48 órán keresztül használható.

Shiba Inu (SHIB): A stratégiai jövő tervei

Az ismertebb Shiba Inu (SHIB) nemrégiben jelentős fellendülést tapasztalt, amit különösen az égési ráta 439,9%-os megugrása jelez.

Ennek a növekedésnek köszönhetően 24 órán belül több mint 6,2 millió Shiba Inu (SHIB) tokent égettek el, ami a forgalomban lévő kínálat csökkentésére és a szűkösség potenciális növelésére irányuló törekvés.

A vezető fejlesztő, Shytoshi Kusama ambiciózus hosszú távú terveket is megosztott a Shiba Inu (SHIB) számára, amelynek célja egy rendkívül funkcionális decentralizált ökoszisztéma létrehozása.

Ezen tervek részét képezik az iparági vezetőkkel való partnerségek és a Web3 integrációját vizsgáló Web2 vállalatok felkeresése.

A közelmúltbeli égési esemény ellenére a Shiba Inu (SHIB) némi árfolyam-kihívással szembesült. A legfrissebb adatok szerint a Shiba Inu (SHIB) körülbelül 0,0000165 dolláron kereskedett, ami 24 óra alatt enyhe, 2,76%-os csökkenést tükröz.

A kereskedési volumen is 24,26%-kal csökkent, ami óvatos piaci hangulatot jelez.

Az égetési árfolyam-emelkedés azonban a közeljövőben pozitívan befolyásolhatja az árfolyamot a tokenek szűkösségének növelésével.

A Shiba Inu (SHIB) jövőjét a lehetőségek és a kihívások keveréke jellemzi. A megnövekedett burn rate és a hosszú távú stratégiai partnerségek valószínűleg támogatják a Shiba Inu (SHIB) értékét.

A jelenlegi medvés hangulat és az általános piaci volatilitás azonban nehézségeket okozhat.

A Shiba Inu (SHIB) árfolyamának fellendülése várható a piac fellendülésével, az égési események pedig potenciálisan pozitív lendületet adhatnak.

Dogecoin (DOGE): Az elfogadási mérföldkövek és a valós világbeli hasznosság

Végezetül pedig ott van a Dogecoin (DOGE). Fontos elfogadási mérföldkövet ért el, különösen a venezuelai bevándorlók körében.

Venezuela gazdasági nehézségek közepette a migránsok egyre inkább a kriptovaluták felé fordultak az átutalásokhoz.

A 2023-ban Venezuelába visszaküldött 5 milliárd dollárnak körülbelül 9%-át digitális valutákon keresztül küldték vissza, a Dogecoin (DOGE) pedig az alacsony tranzakciós díjak miatt kedvelt választás. E gyakorlati felhasználási eset rávilágít a Dogecoin (DOGE) növekvő hasznosságára a valós tranzakciókban.

A Dogecoin (DOGE) folyamatosan jelen van a piacon, amit a mindennapi tranzakciókban való hasznossága támogat.

Alacsony átutalási díjai és az olyan neves személyiségek, mint Elon Musk támogatása hozzájárul a folyamatos népszerűségéhez.

Mindezek ellenére a Dogecoin (DOGE), mint sok kriptovaluta, piaci ingadozásokkal szembesül, amelyek hatással lehetnek a kereskedési értékére.

A Dogecoin (DOGE) jövőbeni kilátásai optimisták, tekintettel arra, hogy a mindennapi használatban, különösen a venezuelai migránsok átutalásai során egyre inkább elterjedt.

A coin hasznossága a valós tranzakciókban felfelé mozdíthatja az értékét. A piaci volatilitás és az általánosabb gazdasági tényezők azonban kihívást jelenthetnek.

A növekvő felhasználási eset és a közösség támogatása erős pozitívum a Dogecoin (DOGE) potenciális növekedése szempontjából.

Következtetés

A Shiba Inu (SHIB) jelenleg jelentős emelkedő tendenciát mutat, amelyet a megnövekedett kereskedési volumen és a megújult befektetői érdeklődés hajt.

Ez a felfelé irányuló lendület nemcsak a piaci pozícióját erősíti, hanem pozitív hatással van a Dogecoin (DOGE) és a Minotaurus (MTAUR) számára is.

Ez utóbbi arra készül, hogy profitáljon az altocin piacán tapasztalható növekvő lelkesedésből, és láthatóságot nyerjen.

A jelenleg előértékesítésben lévő Minotaurus (MTAUR) jelentős korai előnyt kínál, többek között közel 80%-os kedvezményt a natív tokenhez képest.

Tudjon meg többet a Minotaurusról:

Weboldal: http://minotaurus.io/
Bejelentések: https://t.me/minotaurus_official
Chat: https://t.me/minotaurus_chat
Twitter: https://twitter.com/minotaurus_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mémcoin őrület augusztusban: Legjobb választások a kripto szakértők részéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, de bikafutás várható. Ez az időszak jó belépési lehetőséget kínál az altcoinok számára, amelyek emelkedőben vannak. Az értékrobbanás hamarosan bekövetkezhet. A várakozás...

Polygon, Mantle árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Polygon, Mantle A kriptopénzek piacán továbbra is jelentős árfolyam-ingadozás tapasztalható, az Ethereum ETF tőzsdei bevezetése órákra van. Figyelemre méltó, hogy az ETH árfolyama 3520 dolláron jegyzik, 20,871...

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!