A Solana (Sol) ára egy masszív emelkedésre készül 600 dollárig

-

A Solana az utóbbi időben erős piaci mozgásokat végzett, mivel az árfolyam-rehabilitációhoz továbbra is ragaszkodik.

A közelmúltban 141,7 dollárra emelkedett az árfolyam, a Solana úgy tűnik, hogy ezen az áron erős ellenállásba ütközik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Mindeközben egy jól ismert kripto befektető, Crypto Jelle bikás érzéseket fejez ki a Solana (SOL) kapcsán, párhuzamot vonva a jelenlegi piaci viselkedése és a 2021 nyarán nyújtott teljesítménye között. Szerinte a Solana körülbelül 600 dollár közelébe kellene, hogy emelkedjen.

solana
Forrás: X

A Solana a 600 dolláros szintet célozza meg

Jelle szerint a Solana hónapok óta konszolidálódik, alacsonyabb csúcsokat produkál, miközben ugyanazt a támaszterületet tartja, ami hasonló mozgás, mint amit 2021 közepén láttunk.

Jelle azt is megjegyezte, hogy a Solana nemrég lepattant a heti Relative Strength Index (RSI) középszintjéről, akárcsak 2021 júliusában. Ez azt jelzi, hogy a Solana készen állhat egy nagyobb ármozgásra.

Jelle meggyőződése, hogy ez a minta megismétlődik, és nagymértékben befektetett a Solanába, 600 dolláros árcélt célozva meg.

Ez sokkal magasabb, mint a jelenlegi ára, ami nagy növekedési potenciált jelez.

Jelle jóslatának köszönhetően a kriptoközösségben sokan figyelik most a Solana-t, jelentős hozamokat remélve.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

A Solana az Ethereum feletti teljesítménye

A Solana (SOL) ismét bebizonyította dominanciáját a kriptopénzpiacon azzal, hogy a 24 órás kereskedési volumen meghaladta a 2 milliárd dollárt.

Ez az eredmény megerősíti pozícióját, mint a kereskedési volumenben vezető blokklánc, megelőzve az Ethereumot és más nagy blokklánc-hálózatokat.

Bár az Ethereumot sokáig a blokkláncok élharcosának tartották, jelenleg a kereskedési volumene 14,3 milliárd dolláron áll.

Olvastad már? A kriptoközösség izgatottan várja az Ethereum ETF-et és a közelgő projektindítást

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Kraken a Tottenham Hotspur hivatalos kriptopartnere lesz

A Kraken megosztja a Tottenham Hotspur-rel azt a víziót, hogy miként lehet kihasználni az olyan élvonalbeli technológiákat, mint a blokklánc, az ügyfelek és a szurkolók...

A Solana 2500 dollárig, a CYBRO és a MATIC 25 dollárig? Minden, amit tudni kell az ETH ETF indulásáról és az altcoinok jövőjéről

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugodt, lélegzetvisszafojtva várja a potenciális bikafutást. Az altcoinok továbbra is csábító belépési pontokon tartózkodnak, ami egy közelgő emelkedésre utal. A legújabb suttogások a közösségben...

A legjobb indokok, amiért érdemes kipróbálni az online kaszinókat a következő szerencsejáték-kalandodhoz

Vendégbejegyzés A digitális forradalom életünk számos területét átalakította, és ez alól a szerencsejátékok világa sem kivétel. A globális iGaming piac 2030-ra várhatóan több mint 150 milliárd dollárt...

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!