Andrew Tate, a Top G hatalmas bitcoin-befektetést tervez

-

Andrew Tate, korábbi kickbox bajnok és amerikai vállalkozó, a rajongói körében csak Top G, 100 millió dollárnyi bitcoint vásárolna.

Tate egyértelművé tette, hogy elege lett a hagyományos bankrendszerből.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Nem csak a kisbefektetők érdeklődnek

A napokban a bitcoin ismét hegymenetbe fordult, 66 ezer dollár fölé is benézve, 7%-os erősödéssel az elmúlt 24 órában.

Tate nem sokkal később a Twitteren osztotta meg a követőivel, hogy csalódott a bankokban és a fiat pénzekben, és legszívesebben bitcoinra váltana.

bitcoin

„Azt hiszem 100 millióval beszállok a bitcoinba. Elegem van a bankokból. Elegem van a pénzükből. Elegem van a csalásaikból.”

Kezd magához térni a bitcoin árfolyama?

A bitcoin árának friss emelkedése felkeltette az iparági szakértők figyelmét is, akik már várták ezt a pillanatot.

A Glassnode, egy elemzőcég szakértői úgy nyilatkoztak, hogy ez a kitörés régóta váratott már magára.

Szerintük az Egyesült Államokban az inflációra vonatkozó vártnál alacsonyabb adatok, amelyet szerdán publikáltak a hivatalok, valamint az előre jelzettnél gyengébb kiskereskedelmi eladások arra kényszeríthetik a Federal Reserve Bank-ot, hogy csökkentsen a kamatokon, és visszafogottabb monetáris politikát folytasson.

Ezek a tényezők hozzájárultak a kriptovalutapiac bizalmának erősödéséhez.

A Glassnode elemzői azt is valószínűnek tartják, hogy a bitcoin akár már a közeljövőben elérheti a 66.000 dolláros árfolyam után a 69.000, végül pedig a 84.000 dolláros árfolyamot.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Andrew Tate és a bitcoin

Tate számára ez valójában egy nagyon kritikus pillanat, ugyanis a volt kickboxer jogi eljárással kell, hogy szembenézzen Romániában, emberkereskedelem és nemi erőszak vádjával.

A hatóságok ebben a tekintetben már több lefoglalást hajtottak végre Tate vagyonát illetően, beleértve körülbelül 21 bitcoint félmillió dollár értékben, valamint luxusautókat és ingatlanokat.

Jogi botrányai ellenére Tate továbbra is befolyásosnak és népszerűnek számít a kriptovaluták világában, elsősorban a provokatív nézetei, valamint fényűző életstílusa miatt.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Michael Saylor: A szenátus akarja a Bitcoint

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!