Sui (SUI) árfolyam elemzés 05.17.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

SUI

A SUI árfolyama körülbelül 3%-os ugrást mutatott 267,202 millió dollár (+11,24%) kereskedési volumen mellett az elmúlt 24 órában, miután az elmúlt 30 napban 15,30%-os, az elmúlt hét napban pedig 2,86%-os korrekciót regisztrált.

Ezenkívül a SUI token egy szimmetrikus háromszög mintát alakított ki az 1 napos időkeretben, és az ellenállás trendvonalának tesztelése előtt áll.

Az 1,05 dolláros kereskedési árral és a 2,417 milliárd dolláros piaci sapkával a Sui érme ára vissza fogja szerezni a 2 dolláros határt ebben a második negyedévben?

A Sui (SUI) árfolyama az első három hónap során figyelemre méltó felfutást mutatott, 186,55%-kal növelve a portfólióját ez idő alatt.

Azonban miután a 2,1850 dolláros ellenállási szinten elutasítással szembesültek, a bikák elvesztették a lendületüket, aminek következtében a SUI árfolyama 51,60%-os korrekciót regisztrált az értékelésben.

Ezután a SUI token egy ideig az 1,0575 és 1,3950 dollár közötti zárt sávban kereskedett. Nemrég a bikák elvesztették lendületüket, aminek következtében az altcoin letörte a kulcsfontosságú támaszszintet.

Kedvező, hogy a SUI árfolyama az ellenállási szint tesztelésének küszöbén áll, amelynek kimenetele megjósolhatatlan.

Negatív módon, az EMA 50/200 napos kereszt nagy valószínűséggel halálkeresztet mutat az 1 napos időkeretben, ami arra utal, hogy az elkövetkező időben nagy a valószínűsége egy medvés árfolyam-akciónak.

A Moving Average Convergence Divergence (MACD) emelkedő zöld színű hisztogramot mutat, ami a kriptopiacon tapasztalható vételi és eladási nyomás növekedését jelzi.

Ezenkívül az átlagok bikás görbét mutatnak, ami vegyes hangulatot sugall a Sui tokenekkel kapcsolatban a kriptopiacon.

A SUI kripto felfelé fog menni?

Amennyiben a piac a SUI árfolyamát az 1,0575 dolláros ellenállási szint fölé tolja, a bikák újra lendületet kapnak, és felkészülnek arra, hogy a következő hetekben teszteljék az 1,3950 dolláros felső ellenállási szintet.

Ellenkezőleg, egy medvés árfolyam-akció azt eredményezheti, hogy az altcoin hamarosan a támasz trendvonala felé esik.

Ha nem sikerül a bikáknak ezen a szinten tartaniuk az árfolyamot, akkor a SUI token az elkövetkező időben tovább zuhan a 0,7625 dolláros kritikus támaszszintje felé.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!