Polygon (MATIC) technikai elemzés 05.17.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polygon (MATIC)

A Polygon (MATIC) azonban, megkülönböztetve a zavart piaci hangulatot, többé-kevésbé stagnáló piaci viselkedést tartott fenn.

Noha az előre meghatározott ellenállási és támaszszinteken belül kereskedett, a rally egy döntő fázison belül tartotta magát, amely magában hordozza mind a bikás kitörés, mind a medvés visszahúzódás lehetőségét.

Már több mint 20 hónapja, hogy a MATIC árfolyama nem mutatott masszív bikás akciót.

A MATIC árfolyama az első negyedév utolsó napjaiban több mint 40%-kal emelkedett, de a következő két hétben az összes nyereséget elmosta.

Ez a lépés arra kényszerítette az árat, hogy egy szűk tartományon belül konszolidálódjon a 2021 óta tartott többéves támogatási szintekkel együtt.

A medvés akció néhány érintőpontot hozott létre ezen a szinten, amelyet egy masszív emelkedés követett.

Így most, hogy a rally hasonló árfolyam-akciót mutat, felmerül a kérdés, hogy a MATIC árfolyama ugyanolyan, több mint 10%-os emelkedést fog-e mutatni.

Ahogy korábban említettük, a MATIC árfolyama továbbra is a döntő szimmetrikus háromszögek között kereskedik, és közeledik a csúcshoz.

Érdekesség, hogy a Gauss-csatorna a közelmúltban bikaivá vált, miközben az átlagos tartomány alatt kereskedik.

Következésképpen a 0,8 dollár körüli szintek kulcsfontosságú ellenállási szinteknek tekinthetők, amelyek elérése a következő bika hullám során az árakat potenciálisan 1 dollárra tolhatja.

Megjegyzendő, hogy a bikák még nem léptek be a versenybe, mivel a bika-medve ereje a medvék erejét mutatja.

Tágabb értelemben a medvék a 2022-es medvepiac óta akut erőt mutatnak, míg a bikák ereje visszafogott maradt.

A MATIC árfolyama ezért várhatóan folytatja a konszolidációt, amíg nem emelkedik az átlagos szintek fölé.

Miután ez a mozgás megvalósul, kitörés következhet be, amely kezdetben 1 dollár fölé emeli a szinteket, majd később feljebb mozog, visszaszerzi a felső célokat, és 2024 utolsó napjaiban vagy 2025 elején új ATH-t alakít ki.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!