AI-alapú kriptók a Moonshot lehetőséggel az altszezonban

-


Vendégbejegyzés


A legutóbbi bikafutás jelentős figyelmet irányított a mesterséges intelligenciát kihasználó innovatív kriptókra.

Ezen kriptók óriási potenciált mutatnak a magas hozamokra ebben az altszezonban.

Fejlett technológiai integrációjukkal kiemelkednek a zsúfolt piacról. Ebben a cikkben a legígéretesebb AI-alapú kriptókat vizsgáljuk meg, amelyek exponenciális növekedésre vannak kilátásban.

A CYBRO előértékesítése: Egy a millióból egy NeoBank befektetési lehetőség

A CYBRO az exkluzív token előértékesítésével ragadja meg a kriptobálnák figyelmét.

Ez az élvonalbeli NeoBank páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

AI

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

A ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat, vásárlások után járó cashbacket, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy nagyszerű lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egyedülálló a millióból.

>>> Bővítsd kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST, és célod a jövőbeni akár 1200%-os hozam! <<<

Injective árelemzés: Bika lendület fenntartva

Az Injective erős felfelé irányuló lendületet mutat, szilárd árfolyamnövekedéssel az elmúlt héten, hónapban és fél évben.

Az érme jelenlegi kereskedési tartománya a legközelebbi támogatási szint felett van, és közeledik az ellenálláshoz.

A legfontosabb mutatók folyamatos vásárlási érdeklődésre és potenciális további emelkedésre utalnak.

A pénzügyek decentralizálását célzó blokkláncplatformként az Injective nagyobb figyelmet és értéknövekedést láthat a folyamatos pozitív piaci hangulat és a technikai erősség miatt.

A Render a stabilitás lehetőségét mutatja szerény növekedés közepette

A Render piaca stabilan áll egy stabil ársávon belül, és ellenálló képességet mutat a nagyobb visszaesésekkel szemben.

A rövid távú enyhe ingadozások ellenére az általános trend továbbra is felfelé mutat, ami a befektetői bizalmat tükrözi.

A közelmúltbeli szerény növekedés, valamint a szilárd támaszszintek stabil környezetre utalnak.

A Render decentralizált GPU megjelenítésre való operatív összpontosítása és gyakorlati hasznossága a digitális területen megerősíti piaci pozícióját, ami tartós érdeklődés és fokozatos növekedés irányába mutat.

Következtetés

Az INJ és az RNDR rövid távon kisebb potenciált mutat, míg a CYBRO kiemelkedik.

A CYBRO egy earn marketplace, amely a Blast blokklánc natív hozammodelljének erejét használja.

Az első kibocsátást 2024 második negyedévére tervezik. A CYBRO token előértékesítéséhez a korai befektetők csatlakozhatnak, és kedvező feltételekkel szállhatnak be a projektbe.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb altcoinok listája a hosszú távú nyereségért

Conor Kenny elemző és befektető megosztott egy listát azokról az altcoinokról, amelyek szerinte maximális nyereségre képesek a közelgő bikafutás során. A lista első helyén a kriptovaluták...

Szeptemberi kitörésre készülhet a bitcoin

A Bitcoin volatilitási jelzései mindössze kétszer mutattak ilyen erős torzítást a bikák javára a coin története során – derült ki a heti BTC árfolyamgrafikon elemzéséből. Az...

Vége a mémszezonnak? A PEPE és a SHIB megtorpan, a MEME új ATL-el, de a CYBRO új csúcsokat döntöget

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, miközben a következő bikafutásra vár. A befektetők jó belépési ponton keresik az altcoinokat. A legutóbbi trendek vegyes teljesítményt mutatnak a népszerű...

A BlastUP idén nyáron átlépheti az 1 dolláros határt? A befektetők óvatosak a NOT, RNDR és a NEAR tekintetében

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugodt, várva a következő bikafutást. Az altcoinok jó belépési pontokat kínálnak, a nagyobb kitörésre való felkészültség jeleit mutatják. Közülük néhány token, mint a NOT,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!