A Weiss Cryptocurrency Ratings független pénzügyi ranglista „A-”-ra emelte a bitcoin értékelését, kiemelve a „kiemelkedő” elterjedtséget, a lehetséges jutalmakat, valamint a „jó” technológiáját.

A Weiss Cryptocurrency Ratings weboldala szerint a vezető kriptopénz a technológia és elterjedtség terén „A” értékelésű, a kockázat/nyereség lehetősége „B+”, így összesítve „A-” értékelést kapott az ügynökségtől.

Fontos kihangsúlyozni, hogy ez a legjobb értékelés, amelyet bármely kriptopénz kapott.

Második az Ethereum

Az ether a második egy „B+” értékeléssel. Technológiát és elterjedtséget tekintve nagyon jól áll, de kockázat/nyereség tekintetében csak a „C” szintet sikerült elérnie. Őt követi a litecoin és az xrp, mindkettő „B-” értékeléssel.

A Weiss Ratings 2018 januárjában még csak „C0” minősítést adott a bitcoinnak, amikor a vezető kriptopénz a 20 000 dolláros csúcsa után járt. Ezt követően 84%-ot esett annak értéke, decemberben egészen 3200 dollárig, mielőtt ismét emelkedni kezdett volna.

Jelenleg 11 450 dolláron jegyzik a rejtvalutát, miután nem tudta áttörni a 13 000 dolláros szintet. Idővel emelkedett a bitcoin értékelése – márciusban technológia és elterjedtség tekintetében megkapta az „A” minősítést, az XRP és az EOS mellett.

A bitcoin értékelése valószínűleg az árfolyam növekedése miatt emelkedett, valamint a rendszer számos fejlesztésének köszönhetően.

Az olyan fejlesztések, mint a Segregated Witness (SegWit) és a tranzakciók halmozása segített a blokklánc szabaddá tételében, emellett a második rétegű skálázási megoldása is gyorsan fejlődik.

Ezek mind segítették a bitcoin rendszerének terjedését. Ha a blokkláncadatok alapján megfigyeljük a ki- és bemenő tranzakciókat, akkor tisztán látszik, hogy a bitcoin hálózatának használata megközelíti korábbi csúcsát, még úgy is, hogy az árfolyam messze áll a korábbi 20 000 dolláros csúcstól.

Továbbá a bitcoin hash-aránya is megdöntötte korábbi csúcsát – 74,5 millió terahash/mp-en állt a hónap elején. A rendszer decentralizációja is kiemelkedő, jelenleg egyetlen közös bányászoldal sem irányítja a rendszer több mint 20%-át.

Mindezeket figyelembe véve, számos kriptopénzszakértő próbálta megjósolni a bitcoin árfolyamát.

Olvastad már?  Bitcoinvásárlás a MrCoinnal!

Azt azonban fontos megemlíteni, hogy a Weiss Cryptocurrency Ratings januárban elmondta, miszerint a „bitcoin ismét megindulhat és új csúcsokat dönthet meg”.

Forrás: cryptoglobe.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép estétek! 🙂

Kezdőlap Fórumok A Weiss Cryptocurrency Ratings „A-”-ra emelte a bitcoin értékelését

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Mészáros András 3 hónapja telt el.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.