A Weiss Cryptocurrency Ratings „A-”-ra emelte a bitcoin értékelését

-

A Weiss Cryptocurrency Ratings független pénzügyi ranglista „A-”-ra emelte a bitcoin értékelését, kiemelve a „kiemelkedő” elterjedtséget, a lehetséges jutalmakat, valamint a „jó” technológiáját.
A Weiss Cryptocurrency Ratings weboldala szerint a vezető kriptopénz a technológia és elterjedtség terén „A” értékelésű, a kockázat/nyereség lehetősége „B+”, így összesítve „A-” értékelést kapott az ügynökségtől.

Fontos kihangsúlyozni, hogy ez a legjobb értékelés, amelyet bármely kriptopénz kapott.

Második az Ethereum

Az ether a második egy „B+” értékeléssel. Technológiát és elterjedtséget tekintve nagyon jól áll, de kockázat/nyereség tekintetében csak a „C” szintet sikerült elérnie. Őt követi a litecoin és az xrp, mindkettő „B-” értékeléssel.

A Weiss Ratings 2018 januárjában még csak „C0” minősítést adott a bitcoinnak, amikor a vezető kriptopénz a 20 000 dolláros csúcsa után járt. Ezt követően 84%-ot esett annak értéke, decemberben egészen 3200 dollárig, mielőtt ismét emelkedni kezdett volna.
Jelenleg 11 450 dolláron jegyzik a rejtvalutát, miután nem tudta áttörni a 13 000 dolláros szintet. Idővel emelkedett a bitcoin értékelése – márciusban technológia és elterjedtség tekintetében megkapta az „A” minősítést, az XRP és az EOS mellett.

A bitcoin értékelése valószínűleg az árfolyam növekedése miatt emelkedett, valamint a rendszer számos fejlesztésének köszönhetően.
Az olyan fejlesztések, mint a Segregated Witness (SegWit) és a tranzakciók halmozása segített a blokklánc szabaddá tételében, emellett a második rétegű skálázási megoldása is gyorsan fejlődik.
Ezek mind segítették a bitcoin rendszerének terjedését. Ha a blokkláncadatok alapján megfigyeljük a ki- és bemenő tranzakciókat, akkor tisztán látszik, hogy a bitcoin hálózatának használata megközelíti korábbi csúcsát, még úgy is, hogy az árfolyam messze áll a korábbi 20 000 dolláros csúcstól.


Továbbá a bitcoin hash-aránya is megdöntötte korábbi csúcsát – 74,5 millió terahash/mp-en állt a hónap elején. A rendszer decentralizációja is kiemelkedő, jelenleg egyetlen közös bányászoldal sem irányítja a rendszer több mint 20%-át.
Mindezeket figyelembe véve, számos kriptopénzszakértő próbálta megjósolni a bitcoin árfolyamát.

Olvastad már?  Bitcoinvásárlás a MrCoinnal!

Azt azonban fontos megemlíteni, hogy a Weiss Cryptocurrency Ratings januárban elmondta, miszerint a „bitcoin ismét megindulhat és új csúcsokat dönthet meg”.
Forrás: cryptoglobe.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép estétek! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Tron (TRX) fontos frissítések

A Tron natív kriptovalutája, a TRX november utolsó hetét bullish fellendüléssel zárta. Bár ez jó hír, a befektetők is örülni fognak a hálózat legújabb heti...

Hongkong egy befektetővédelmi szabályozáson dolgozik

A hongkongi központi bank vezetője optimistának tűnt a decentralizált technológia jövőjét illetően, míg a koreai központi bank kormányzójának kétségei vannak a közelmúltbeli kriptofertőzés nyomán. A világ...

Ethereum árelőrejelzés decemberre

Prémium Az Ethereum (ETH/USD) árfolyama nehéz helyzetben volt novemberben, a kriptopiaci feszültségek, aggodalmak miatt. Az FTX és az Alameda Research összeomlását követően 1073 dolláros mélypontra esett. Az elmúlt...

Börtönt kapott az EmpiresX kriptotőzsde vezető kereskedője

Joshua David Nicholas az EmpiresX kriptotőzsde vezető kereskedőjeként aktív résztvevője volt egy közel 100 millió dolláros piramisjátéknak. Ennek következtében most elítélték, és 51 hónap letöltendő...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!