2021-re mind a négy FANG-cég beszáll a digitális valutákba Tyler és Cameron Winklevoss szerint. A CNBC-nek adtak interjút július 9-én.

A Facebook Librájáról is szó esett. Az ikrek, akik együtt alapították a Gemini kriptotőzsdét elárulták, miszerint csak idő kérdése, hogy a többi techóriás is követi a Facebookot.

A FANG nem hivatalos rövidítése az internet „négy nagyjának”: Ide tartozik a Facebook, Amazon, Netflix és a Google.

 „Szerintünk minden egyes FANG-cégnek lesz valamilyen kriptopénzzel kapcsolatos projektje az elkövetkezendő két évben” – mondta Tyler a műsorban.

A Libra még el sem indult, mint fizetési protokoll, de a törvényhozók már riadót fújtak. Különösen az Egyesült Államokban, ahol már sokan követelik, hogy álljon le a projekt fejlesztése.

Az aggodalmak abból erednek, hogy a Libra megkerüli a bankrendszereket. A kriptohívők szerint attól félnek a bankok, hogy jelentős bevételtől eshetnek el.

Csütörtökön több mint 10%-ot esett a bitcoin értéke, miután egy amerikai törvényhozó megosztotta legújabb aggodalmait a Libráról.

Winklevossék számára azonban fontos, hogy mielőbb tisztázzák a szabályozás kérdését, mielőtt bármilyen zavaró tényezőt ajánlanának a pénzügyi piacok számára.

Sokak szerint nem is számít kriptopénznek, de az ikrek azt mondták, hogy listáznák a Librát a Geminin, ha nyílt lenne és nem fenyegetné őket bármilyen szabályozásnak való meg nem felelés.

 „Kiértékeljük a Librát, és elképzelhető, hogy egy nap listázzuk is, ha valóban egy nyílt protokoll lesz és lehetőség lesz rá.” – folytatta Tyler.

A hét elején Tom Lee, a neves bitcointámogató is hasonló jóslatokat közölt a techóriások digitális valutákkal kapcsolatos beszállásával kapcsolatban.

Olvastad már? Miért 21 millióban határozta meg Satoshi a bitcoin maximális készletét?

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Trending Topics 2019


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂

Kezdőlap Fórumok A FANG-cégek is beléphetnek a kriptopénzek világába

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Mészáros András 3 hónapja telt el.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.