A volt FTX-vezér Sam Bankman-Fried 40-50 év börtönbüntetésre számíthat

-

A szövetségi ügyészek határozott álláspontot képviselnek Sam Bankman-Fried, a csalásban és összeesküvésben bűnösnek talált egykori kriptopénz-mogul büntetésének kiszabásával kapcsolatban.

A New York Times beszámolója szerint jelentős, 40-50 éves börtönbüntetést kérnek. A kegyvesztett kriptofőnökre a maximálisan kiszabható büntetés 110 év lehet.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Egy kriptoimbirodalom felemelkedése és bukása Sam Bankman-Fried kriptoipar élére való felemelkedésének és az azt követő bukásának története nem kevesebb, mint drámai.

Az FTX alapítójaként Bankman-Fried egy 40 milliárd dolláros vállalkozás élén állt, amíg össze nem omlott.

Az esküdtszék novemberi döntése nyomán született elítélése 8 milliárd dollár elsikkasztásáért az ügyfelektől különböző személyes és politikai érdekek finanszírozására.

Az FTX körül kialakult bukás sorsfordító esemény volt a kriptopénz területen, de az iparágnak sikerült talpra állnia ebből a katasztrófából.

Az engedékenységért való könyörgés

A szigorú büntetési javaslatok hátterében Bankman-Fried jogi csapata kegyelmi kérvényt nyújtott be.

Az ügyvédei önzetlen embernek állították be, akinek az élete a jótékonykodásnak volt szentelve.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A védelem az elítéltet erőszakmentes, első alkalommal elkövetett bűnözőnek állította be, és 5 és féltől 6 és fél évig terjedő börtönbüntetést javasolt.

A védelem azt állítja, hogy a vásárlók a teljes befektetésüket visszakapják, ami enyhíti a vélt kárt, és alátámasztja a csökkentett büntetés mellett szóló érvelésüket.

Olvastad már? A legjobb kriptók a következő piaci elemzés szerint fel fognak robbanni

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!