A legjobb kriptók a következő piaci elemzés szerint fel fognak robbanni

-

A Bitcoin árfolyamának közelmúltbeli esése hatalmas kriptolíziseket váltott ki több mint 660 millió dollár értékben.

Az esemény rávilágított a piac kiszámíthatatlanságára és a magas kockázatú, magas hozamú befektetések lehetőségére.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezzel összefüggésben elemzésünk feltárja a fellendülésre leginkább esélyes kriptókat, és betekintést nyújt a befektetőknek abba, hogy hova tegyék legközelebb a befektetéseiket a folyamatosan fejlődő kriptopiacon.

Step App (FITFI): A fitness és a pénzügyek fúziója

Képzelj el egy olyan világot, ahol a napi futás vagy séta nemcsak az egészségedet, hanem a virtuális pénztárcádat is erősíti.

A Step App segítségével a rendszeres kocogásod 5 dollártól akár 50 dollárig terjedő összeget is hozhat neked edzésenként!

A FitFi területén úttörőként a Step mesterien ötvözi a fizikai fittséget a pénzügyi ismeretekkel, az egészség és a kripto rajongók számára egyaránt.

A Web3-mal kapcsolatos tapasztalataitól függetlenül, a bevételek kezelése könnyedén megoldható.

Akik pedig növelni szeretnék a bevételüket, azok számára az előfizetésekkel felerősíthetik a jutalmakat és személyre szabhatják az alkalmazáson belüli élményt.

A Step App segítségével a lépéseidet kézzelfogható jutalmakká alakíthatod át

A Step-ben a varázslat a FITFI és KCAL tokenekben rejlik, amelyek az alkalmazás élénk, versenyekkel teli közösségének és az állandó innovációnak köszönhetően idővel felértékelődhetnek.

Akár az edzőfelszerelésed frissítéséről van szó a KCAL segítségével, akár exkluzív funkciók feloldásáról a FITFI segítségével, ezek a tokenek készen állnak arra, hogy növeljék a fitneszutadat.

A Step 2024-ben arra készül, hogy még több izgalmas funkciót és airdropot mutasson be, biztosítva, hogy mind a közösség, mind a tokenek értéke folyamatosan virágozzon.

Lépj fel a saját játékoddal – Csatlakozz most!

Cardano: Rövidtávú nyereség vs. hosszú távú veszteség a Grayscale kizárás miatt

A Cardano kizárása az új Grayscale alapból rövid távon tisztességes lehetőséget nyithat a coin tulajdonosai számára.

A jelenlegi 0,7 dolláros árfolyamon, a legközelebbi ellenállási szint 0,75 dollárnál, a második pedig 0,85 dollárnál van, várhatóan ezek felé a számok felé lehet tolódni.

A semleges RSI és Stochastic ajánlással párosítva az ADA jó vétel lehet, amelyet a Simple Moving Average 100 napos vételi indikátorral, amelynek felső határa 0,59 dollárnál van, jó jel lehet.

Hosszabb távon viszont a Cardano kizárása befolyásolhatja az értékét. Mivel pillanatnyilag 0,7 dolláron mozog, és 0,52 és 0,38 dollárnál vannak támaszszintjei, az esések jelentősen tompulhatnak.

Ennek ellenére a MACD és a 10 napos mozgóátlagok tanácsos akciói az eladás felé hajlanak, ami potenciális lefelé irányuló mozgásra utal.

A Cardano esetében a kulcs, mint mindig, a folyamatos megfigyelés az optimizmus és az óvatosság keverékével.

A ShibaSwap Bone tokenje: A piaci bizonytalanság és a potenciális emelkedés

A ShibaSwap’s Bone token a Binance-on való bevezetése miatt a közelmúltban támogatást szerzett.

Figyelembe véve a jelenlegi 0,88 dolláros árfolyamot, egy optimista nézőpont egy potenciális hullámzást jelezhet a második ellenállási szint felé, 0,88 dollárnál.

Ugyanakkor a MACD tevékenység eladási tanácsot jelez, a rövid távú ingadozások a legközelebbi ellenállási szint közelében, 0,78 dollárnál állapodhatnak meg.

A 100 napos Simple Moving Average, amely vásárlásra utal, egy hosszú távú reményteljes forgatókönyvet mutat.

A Bone azonban kockázatoknak nézhet elébe, különösen akkor, ha nem sikerül a legközelebbi, 0,56 dolláros támaszszint felett tartani.

Ha tovább esik az árfolyam, akkor találkozhat a 0,44 dolláros második támasszal. Az RSI és a sztochasztikus RSI semlegesen maradó cselekvései általános piaci bizonytalanságot ábrázolnak.

A lehetséges bika szakasz jelentős hozamot ígér a Bonk befektetőknek

A Bonk legutóbbi ígérete szerint a bika szakasza a legközelebbi ellenálláson, a 0,0000286 dolláron túljutva akár a második ellenállási szintig, a 0,0000351 dollárig is eljuthat.

Tekintve a jelenlegi árfolyamát, amely éppen 0,0000296 dollár felett van, egy ilyen mozgás jelentős hozamot kínálna a befektetőknek.

Ellenben a rövid távú mutatók, mint például a MACD és a 10 napos egyszerű mozgóátlag eladásra utalnak, utalva a lehetséges rövid távú volatilitásra.

Másrészt a 100 napos Simple Moving Average 100 napon túli értéke vételre utal, ami a hosszú távú növekedés lehetőségét jelzi.

Érdemes megjegyezni, hogy a jelenlegi árfolyam jóval a legközelebbi, 0,0000125 dolláros támaszszint felett van, ami alátámasztja a Bonk erős alapvonalát.

A befektetők a tagadhatatlan hosszú távú potenciál miatt, a rövid távon fenyegető kockázatok ellenére, óvatos optimizmust kell fenntartaniuk.

Következtetés

A kriptovaluták összetett világában a FITFI kiemelkedik nagy potenciáljával és innovatív koncepciójával.

Bár a Cardano, a ShibaSwap Bone tokenje és a Bonk némi potenciált mutat, a FITFI integrációja a Step ökoszisztémába és annak küldetésébe tűnik a legígéretesebbnek.

Az elkötelezett lelkes csapat és az átfogó ütemterv által fenntartott FITFI ideális befektetési választás lehet azok számára, akik a kriptopiac következő nagy dobására tesznek fogadásokat.

Webhelyhttps://step.app/

Discordhttps://discord.com/invite/stepappdc

Telegram: https://t.me/stepappchat

Twitterhttps://twitter.com/stepapp_

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!