A Trends alapján a Dogecoin a legtöbbet guglizott kriptopénz az USA-ban

-

Egy friss, a Google Trends adatait elemző tanulmány szerint a dogecoin kriptopénz keresési érdeklődése az Egyesült Államokban a legtöbb államban a legmagasabb volt a többi kriptovalutához képest.

A kutatás azt is részletezi, hogy a piaci kapitalizáció tekintetében vezető kriptoeszköz, a bitcoin volt a második legnépszerűbb kriptovaluta, tíz különböző államban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A dogecoin 23 államban, míg a Bitcoin 10 államban vezet

A Coin Insider által készített friss tanulmány a Google Trends adatait fésülte át, hogy kiderítse, melyik kriptoeszközre kerestek rá a legtöbb államban.

A kutatás szerint a mémalapú kriptopénz, a dogecoin (DOGE) a legnépszerűbb az Egyesült Államokban, legalábbis a Google Trends adatai szerint.

A DOGE 23 államban szerzett pontot, ahogy azt a Coin Insider adatai kifejtik.


A dogecoin (DOGE) jelenleg a 12. legnagyobb kriptoeszköz az értékelést tekintve, mivel a kriptoeszköz piaci kapitalizációja 19,8 milliárd dollár.

A DOGE a 36,4 milliárd dollár összértékű mémkriptopénzek közül a legnagyobb mémcoin eszköz címét is birtokolja.

A Coin Insider mérései szerint a dogecoin olyan államokat foglalt el, mint Észak-Dakota, Montana, Illinois, Florida, Hawaii, Új-Mexikó, New-Jersey és Oregon.

Eközben a bitcoin (BTC) tíz államot szerzett, köztük Idaho, Arkansas, Mississippi, Connecticut, Alaszka és New Hampshire államokat.

A Google Trends (GT) adatai szerint a „bitcoin” keresőszó az Egyesült Államokban jelenleg 29 pontot ért el a 100-as csúcsértékből.

A „bitcoin” keresőszó utoljára a 2021. május 16-22. közötti héten érte el a 100-as pontszámot.

Ethereum, Shiba Inu, Cardano lemaradásban

Az Ethereum (ETH) nyolc államban vezet, amelyek között van Ohio, Virginia, Georgia, Indiana és Louisiana.

Az ethereum mögött a tanulmányban a shiba inu (SHIB) áll, mivel a mémalapú kriptoeszköz összesen hét államot hódított meg az országban.

Miután a 2021. október 24-30. közötti héten elérte a 100-as értéket, a „SHIB” keresőkifejezés most nulla ponttal rendelkezik.

A cardano (ADA) okosszerződéses tokenje a Coin Insider megállapításai szerint Coloradóban hódít. Míg az ADA az elmúlt 30 napban 40%-ot emelkedett, addig az éves statisztikák szerint a cardano csak 2,6%-ot erősödött.

A „cardano” keresőkifejezés az Egyesült Államokban a GT metrikák szerint a 2021. május 9-15. közötti héten 100-as csúcsot csapolt meg. Ezen a héten a „cardano” kifejezés jelenleg 18-as GT-pontszámmal rendelkezik.

A Coin Insider kutatása szerint a dogecoin népszerűsége részben annak köszönhető, hogy Elon Musk a közelmúltban támogatta a mém-coint.

Az érdeklődés növekedése részben Elon Musk támogatásának tulajdonítható, aki 2021-ben kijelentette, hogy a Tesla elfogadja a Dogecoint fizetési eszközként” – áll a Coin Insider tanulmányában.

Olvastad már? A Bitcoin 52 ezer dollárra történő rallyja miért nem lehetetlen?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!